Paaseieren zoeken Flevo

9 april 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op Tweede Paasdag om 9 uur was het al erg druk bij het zwembad, terwijl het zwembad pas om 10.00 uur open ging. Alle Flevo-kinderen die zich hadden verzameld kwamen deze keer dan ook niet naar het zwembad om te zwemmen, maar natuurlijk om de paaseieren te zoeken die de paashaas had verstopt. Zelf was de paashaas ook al vroeg wakker, want hij was dit jaar ook van de partij om de kinderen te helpen. Dat vonden de kinderen erg gezellig.

Flevo houdt deze traditie al jaren in ere, en net als ieder jaar waren er ook nu weer heel veel kinderen om mee te zoeken. En ook de ouders hielpen een handje mee. Natuurlijk is het ook een beetje een wedstrijd, dus werden alle gevonden eitjes geteld. Vervolgens werden ze nogmaals verstopt en ging de zoektocht weer verder.

Terwijl de ouders en kinderen in de bar van het zwembad voorzien werden van koffie, thee en limonade, werden de eieren van de tweede ronde geteld. Daarna maakte de paashaas bekend welke kinderen de meeste eitjes hadden gevonden. Zij gingen met een prijs naar huis. Tot slot mochten alle kinderen nog een zakje eitjes komen halen uit het mandje van de paashaas. Al met al was het weer een geslaagde ochtend.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie