Het nieuwe bedrijfspand is op en top duurzaam met een A-label!
Het nieuwe bedrijfspand is op en top duurzaam met een A-label! Serva A28 / Bewerking: M.C. van Goethem
Advertorial

Serva A28 is klaar voor de toekomst

18 november 2020 om 16:00 Zakelijk

NIJKERK Voor Volvo-dealer Serva A28 is een aangename klantbeleving een absolute prioriteit. Daarom investeerde de dealer in een volledig nieuw bedrijfspand langs de snelweg A28. Een ideale ligging voor klanten uit Nijkerk en wijde omgeving.

De locatie van Serva aan de Watergoorweg was aan vernieuwing toe. ,,Door de uitbreiding van ons verzorgingsgebied naar onder meer Bunschoten-Spakenburg en de wijk Vathorst is een centrale ligging essentieel’’, aldus Enrico Kroon van Serva A28. ,,We konden ons nieuwe bedrijfspand op een prachtige zichtlocatie laten bouwen die zeer makkelijk bereikbaar is (snelweg A28 afrit 8a Amersfoort-Vathorst / Nijkerk-Zuid ) en midden in het verzorgingsgebied ligt.”

BELEVING Wanneer je nieuwbouw pleegt, kan je vanaf nul beginnen. Zo ontstond ook de mogelijkheid om warmtepompen en 277 zonnepanelen te installeren. Het gehele pand is op en top duurzaam met een A-label. Volgens Kroon was de nieuwbouw ook nodig om een nieuw concept, dat vanuit Volvo in Zweden werd geïntroduceerd, in de praktijk te brengen. Dankzij de grote glaspartijen en het tijdloze Scandinavische design komen de stijlvolle Volvo’s nog meer tot hun recht. ,,De showroom biedt zeer veel ruimte en faciliteiten om het Volvo-gevoel te ervaren.’’

VPS Bij de nieuwe showroom hoort ook een moderne werkwijze voor de werkplaats, te weten Volvo Personal Services (VPS). Dankzij VPS kunnen service- en reparatietijden tot een minimum worden beperkt. Dit is mogelijk dankzij de geheel vernieuwde werkwijze. Het onderhoud wordt uitgevoerd door twee service technicians, die samen op een efficiënte manier samenwerken. ,,Dankzij de efficiëntie kunnen onderhoud en reparaties tot wel twee keer zo snel worden uitgevoerd. En dankzij deze snellere werkwijze kunnen onze klanten op veel werkzaamheden blijven wachten. Hiervoor zijn comfortabele ‘living room’ of de flexwerk plekken beschikbaar.”

Al met al is iedereen blij met deze nieuwe situatie. ,,Met deze nieuwbouw hebben we een stevige, gezonde en duurzame basis gelegd voor de toekomst,’’ besluit Kroon.

Door Maureen van Goethem

Meer informatie: Serva A28. Arkerpoort 6, 3861PS Nijkerk (1 minuut vanaf de snelweg, A28 - afrit 8a). Tel.: 033 247 27 50. www.servavolvo.nl.

Maureen van Goethem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie