Aartje van Drie is de nieuwe citymarketeer van Nijkerk.
Aartje van Drie is de nieuwe citymarketeer van Nijkerk. Foto Lekker Nijkerk

Nieuwe citymarketeer Van Drie: 'Ik ga op mijn instinct af'

1 november 2019 om 10:00 Mensen

NIJKERK Aartje van Drie is de nieuwe citymarketeer van Nijkerk. Vanaf komende vrijdag gaat ze aan de slag en treedt ze in de voetsporen van Machteld Beekhuis. De Nijkerkse Aartje woont in het centrum, houdt van cultuur, muziek, koken, citytrips, natuur en uiteten gaan, maar bovenal van Nijkerk. Zij is deze keer te gast in de rubriek 'Op de vrouw af'.

Leeftijd: 33 jaar.
Woonplaats: Nijkerk.
Burgerlijke staat: Getrouwd.
Beroep: City Marketeer.
Hobby's: Cultuur, muziek, koken, citytrips, natuur en uiteten gaan.

Wat gaat u doen als citymarketeer? Verder bouwen aan en het versterken van het imago van Nijkerk. Ik breng ruim tien jaar strategische en uitvoerende marketingervaring mee. Ik heb ontzettend veel zin in deze prachtige uitdaging. Er is de afgelopen jaren veel werk verzet. Op die fundering kan ik verder bouwen en ontwikkelen. Nijkerk biedt zoveel moois, ik ontdek hier zelf steeds weer nieuwe dingen. Samen met het team willen wij deze verhalen zoveel mogelijk vertellen.

Wat vindt u van Nijkerk? Nijkerk voelt voor mij als thuiskomen. Ik ben opgegroeid in Zwartebroek, daar woonden wij heel vrij. Maar ik mis daar het stadse karakter. Nu woon ik in het centrum, dat voelt echt als vrijheid. En ben ik ook zo in de natuur. Nijkerk is voor mij de juiste combinatie van een dorps karakter met stadse eigenschappen. Je kunt er alles vinden.

Drie belangrijkste apps op telefoon? Foto's, Once Upon (om mooie fotoboeken te maken), Instagram (voor inspiratie), Whatsapp (kan niet meer zonder) Camera+ (voor mooie foto bewerking), Rabo bankieren (gaat zo veel sneller tegenwoordig).

Wat zou u graag doen, maar heeft u nog nooit gedaan? Zoveel, grote en kleine dingen. Ik zou heel graag een keer naar Japan en Australië gaan. Maar het lijkt me ook super leuk om een dagje in een oude Fiat 500 rond te toeren. Zo ben ik vorig weekend eindelijk met het pondje gegaan van Amsterdam Centraal naar Noord, en dat terwijl ik in Amsterdam heb gestudeerd.

Met welke beroemdheid zou u een keer uit eten willen gaan? Lastig, ik heb niet veel met beroemdheden. Maar ik zou heel graag terug in de tijd reizen om bijvoorbeeld met een oude kunstenaar te eten. Hoe het toen was et cetera. Bijvoorbeeld met Vincent van Gogh.

Wat zouden oud-klasgenoten op een reünie over u zeggen? Toevallig heb ik vorig jaar een reünie gehad. De reacties: wat zie je er anders uit.

Lijfspreuk: Let your instinct be your guide.

Wat is uw definitie van geluk? Genieten in de zon met het gezin en vrienden, met zelfgemaakt eten en dan het liefst op het strand of in het park.

Wat is uw slechtste gewoonte? Dat ik te weinig knipper met mijn ogen wanneer ik geconcentreerd ben.

Waar geeft u los van noodzakelijke dingen het meeste geld aan uit? Leuke dingen doen met het gezin en vrienden. Uit eten gaan, een museum bezoeken, naar een festival gaan, en natuurlijk winkelen.

Welk tv-programma wilt u niet missen? Ik houd heel erg van documentaires. 3 Doc, Cuba na Castro, Iris op Netflix, Floortje naar het einde van de wereld.
Favoriete Netflix-serie? Black Mirror (vooral vanwege de boodschap die in iedere aflevering
verborgen zit).

Zou wel eens een dag willen ruilen met? Floortje Dessing, om een bijzondere plek te ervaren aan het einde van de wereld.

Wat was tot nu toe uw leukste vakantie? (land, plek/regio, activiteit)? Italië, een plek tussen Venetië en Rimini. Activiteit: wandelen, naar het strand gaan, oude steden bezoeken.

Wat is uw ergste vakantie-ervaring? Een vakantie in Zuid-Frankrijk, met een nieuwe tent en de fabriek was de tent vergeten te impregneren. De dorpsbewoners hadden nog nooit zoveel regen meegemaakt.

Wat was als kind uw droomberoep? Ontwerper, advocaat, bakker én reclame maken.

Wat is uw mooiste jeugdherinnering? Iedere woensdagmiddag spelen met mijn grote neefjes en nichtjes.

Wat is uw favoriete muziek? Jack Johnson.

Bent u (bij)gelovig? Ik ben geboren op vrijdag de dertiende.

Waar kunnen ze u voor wakker maken? Eggs benedict.

Favoriet eten? Een pastamaaltijd vind ik heerlijk.

Wat zou u doen met een miljoen? Een goed doel oprichten.

Wat is uw grootste ergernis? Al dat vuilnis op straat.

Wat neemt u in ieder geval mee naar een onbewoond eiland? Mijn gezin natuurlijk.

Koen Wilmink
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie