De speelotheek blij met schuur dankzij de Rotary Nijkerk

15 november 2018 om 11:28 lokaal

NIJKERK De afgelopen zomer is met veel goede wil en nog meer inzet een schuur getimmerd voor de Speelotheek. De Nijkerkse Uitdaging ontving de vraag of er mensen en materialen beschikbaar waren voor een schuur waarin ze buitenspeelgoed konden opslaan.

De leden van Rotary Nijkerk zijn actief en staan met beiden benen in de Nijkerkse maatschappij. Hierdoor is ook een goede samenwerking met de Nijkerkse Uitdaging ontstaan. Beiden hebben onder andere tot doel om de Nijkerkse samenleving nog mooier te maken. Zodoende werd de vraag van de speelotheek met volle overtuiging ingewilligd. Goed speelgoed is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Door middel van spel kunnen kinderen zich op bijna alle vlakken ontwikkelen. Maar speelgoed kan erg duur zijn. Bij de speelotheek is speelgoed te huur voor elk kind en in elke ontwikkelingsfase.

Een schuur waar hard aan is gewerkt in de vrije uurtjes van de Rotarians, dat mag gevierd. Daarom werd op feestelijke wijze de schuur in gebruik genomen. Zo staat alles de komende winter droog en kunnen de kinderen in het voorjaar weer genieten van al het mooie buitenspeelgoed.

Bart Belterman
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie