Stand Strong Selfdefence – Krav Maga Nijkerk
Stand Strong Selfdefence – Krav Maga Nijkerk Stand Strong Selfdefence – Krav Maga Nijkerk

Twee nieuwe groepen Krav Maga bij Stand Strong Selfdefence – Krav Maga Nijkerk

23 augustus 2018 om 17:50 Sport/sport Deel je nieuws

Vanwege het groeiende aantal leden start Stand Strong Selfdefence – Krav Maga Nijkerk vanaf 30 augustus 2018 start met twee nieuwe groepen:
Een nieuwe groep voor kinderen van 9 t/m 11 jaar op donderdag om 16:20-17:15 uur en een nieuwe groep voor volwassenen vanaf 16 jaar op zaterdag om 10:15-11:15 uur.
De trainingen vinden plaats in het pand van Stand Strong Selfdefence – Krav Maga Nijkerk aan de Oude Barneveldseweg 65 te Nijkerk.  
Iedereen is van harte welkom om een gratis proefles te volgen. Aanmelden voor een gratis proefles kan via www.standstrongselfdefence.nlof telefonisch via 06-19098916.

Krav Maga is een moderne, praktische wijze van zelfverdediging die ontwikkeld is binnen de Israëlische geheime dienst. Krav Maga draait om eenvoud en effectiviteit. Het combineert mentale, technische, tactische en lichamelijke training om jezelf en/of een metgezel goed te kunnen verdedigen in bedreigende of gevaarlijke situaties. Naast de technische aspecten van Krav Maga wordt er ook gewerkt aan je conditie en spierkracht d.m.v. een full body workout.
Stand Strong Selfdefence – Krav Maga Nijkerk geeft sinds 2007 Krav Maga in Nijkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie