Rob Veltink en Benedict Jansen kijken uit naar de komst van de ijsbaan op het Plein.
Rob Veltink en Benedict Jansen kijken uit naar de komst van de ijsbaan op het Plein. Maranke Pater
Advertorial

Jumbo weer hoofdsponsor ijsbaan

4 december 2019 om 15:00 Zakelijk

NIJKERK De Nijkerkse ijsbaan wordt al voor het achtste jaar op rij gesponsord door Jumbo Veltink. Hoofdsponsor Rob en Cindy Veltink kijken uit naar een nieuw winters seizoen vol schaatsplezier.

Maranke Pater

De ijsbaan, die haar negende editie beleeft, past bij wat Rob en Cindy Veltink met hun supermarkt in de stad willen uitstralen. Veltink: ,,Het is een stukje laagdrempeligheid, plezier hebben met elkaar staat voorop en de Hollandse gezelligheid. Al deze ingrediënten komen samen in die paar weken dat de ijsbaan in de stad ligt." Sinds het moment dat er plannen waren voor een ijsbaan op het Plein wilde Veltink al de hoofdsponsor van het evenement zijn. ,,Het is mooi dat we op lokaal niveau de ijsbaan kunnen sponsoren. Jumbo Nederland heeft een connectie met de Nederlandse schaatsploeg en de Nijkerkse ijsbaan is een plek waar vriendschappen ontstaan en mensen op een terrasje kunnen zitten om te genieten van chocolademelk met slagroom, terwijl ze naar hun schaatsende kinderen kijken."

Tweede kaartje gratis bij 25 euro aan boodschappenBESTUURSWISSEL De organisatie achter de Nijkerkse jsbaan is maar wat blij dat Jumbo opnieuw het sponsorschap aangaat. Benedict Jansen is de nieuwe voorzitter van de stichting Nijkerk On Ice (NICE): ,,We beginnen vaak maanden van tevoren al aan ondernemers te vragen of ze opnieuw de ijsbaan willen sponsoren, maar door de bestuurswisseling waren we er dit jaar nog niet aan toegekomen om iedereen te vragen.

Rob was de eerste die uit zichzelf naar ons toe kwam om te vragen of er een ijsbaan komt. Dat siert hem."

TWEEDE KAARTJE Jumbo Veltink heeft een flinke financiële injectie aan het evenement gegeven. Doel van Veltink is om het evenement hierdoor laagdrempelig te kunnen houden. Net als vorig jaar kunnen klanten van de supermarkt een tweede kaartje voor de ijsbaan gratis krijgen bij 25 euro aan boodschappen. Veltink: ,,Het is voor iedereen een leuke en aantrekkelijke actie. De actie gaat vanaf woensdag 4 december al lopen. We hebben gemerkt dat er veel gebruik van wordt gemaakt."

De ijsbaan op het Plein is open vanaf 6 december, tot en met 5 januari. Maandag 9 december is de officiële openingsavond. Kijk voor meer informatie over de openingstijden en diverse activiteiten op www.www.nijkerkonice.nu.

Maranke Pater
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie