Afbeelding
Gerrit Steen

Panfluitoptreden voor de stichting Vrienden van de Kopperhof

3 oktober 2022 om 07:19 Activiteiten

HOEVELAKEN De bekende panfluitiste Noortje van Middelkoop trad vrijdagavond met een groepje muzikanten op voor de Stichting Vrienden van de Kopperhof in Hoevelaken. De aanwezigen genoten van het concert waarbij behalve de panfluit, ook andere instrumenten bespeeld werden zoals piano en accordeon.

Van Middelkoop studeerde aan het Conservatorium in Hilversum bij de Roemeense panfluitist Nicolae Pîrvu. Zij behaalde haar eindexamen Docerend Musicus cum laude en studeerde enkele jaren later af voor het diploma Uitvoerend Musicus. Ook volgde zij masterclasses bij Simion Stanciu en Georghe Zamfir.

ONTSPANNING VOOR SENIOREN De Stichting Vrienden van de Kopperhof is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het bieden van ontspanningsmogelijkheden voor senioren (55-plussers) in Hoevelaken en omgeving. Dankzij de gaven van ruim tweehonderd donateurs worden er jaarlijks in de Kopperhof tal van uiteenlopende activiteiten georganiseerd door het bestuur. 

In het begin van het activiteitenseizoen, dat meestal al in augustus begint met de Dorpsdagbingo in de Kopperhof, wordt het globale jaarprogramma verspreid onder alle donateurs. Deze betalen voor hun lidmaatschap 12,50 euro per jaar per persoon. Hiervoor kunnen ze gratis een aantal activiteiten van de door de stichting georganiseerde activiteiten bezoeken, in een enkel geval wordt een kleine bijdrage gevraagd.

INTRODUCÉ Niet alleen donateurs zijn welkom, er mogen ook introducés worden meegenomen die dan een kleine bijdrage betalen. Ook kinderen van bijvoorbeeld een dementerende ouder zijn van harte welkom. Zo kunnen ze met eigen ogen eens zien hoe gezellig het is, dat hun ouder een lekker advocaatje met slagroom neemt en het zeer naar zijn zin heeft.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie