Afbeelding
Gerrit Steen

Vrienden van de Kopperhof viert jubileum met high tea

23 augustus 2021 om 10:00 Activiteiten

HOEVELAKEN Op vrijdagmiddag 20 augustus vierde de Stichting Vrienden van de Kopperhof in Hoevelaken haar 20-jarig bestaan. Het jubileum werd gevierd met een high tea voor alle donateurs bij hotel/restaurant De Klepperman/Fletcher in Hoevelaken. De  gasten werden getrakteerd op diverse lekkernijen. Vanwege het coronavirus werden de gasten verdeeld over drie zalen.

Het bestuur kijkt terug op een zeer geslaagde actie. Vanwege corona werden er al ruim meer dan anderhalf jaar geen activiteiten meer georganiseerd. En dat was te merken aan de enorme opkomst, de mensen waren opgetogen en blij dat ze elkaar weer eens ongedwongen konden ontmoeten.

SENIOREN De Stichting Vrienden van de Kopperhof is in 2001 opgericht en heeft als doelstelling het bieden van ontspanningsmogelijkheden voor senioren (55+) in Hoevelaken en omgeving. Dankzij de gaven van ruim 200 donateurs worden er jaarlijks in de Kopperhof tal van uiteenlopende activiteiten georganiseerd door het bestuur. In het begin van het activiteitenseizoen, dat meestal al in augustus begint met de Dorpsdag Bingo in de Kopperhof, wordt het globale jaarprogramma verspreid onder alle donateurs. Zij betalen voor hun lidmaatschap 10 euro per jaar per persoon. Hiervoor kunnen ze gratis een aantal activiteiten van de door de stichting georganiseerde activiteiten bezoeken, in een enkel geval wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Niet alleen donateurs zijn welkom, er mogen ook introducés worden meegenomen die dan een kleine bijdrage betalen. Ook kinderen van bijvoorbeeld een dementerende ouder zijn van harte welkom.                                        

SAMENWERKING ,,We werken niet alleen actief samen met de andere comités in Hoevelaken zoals het Dorpsdagcomité en de Oranjevereniging, maar ook met Sigma”, vertelt Paul Rouwhorst. ,,Sinds kort hebben we ook een samenwerkingsverband met de stichting Historisch Hoeflake, die af en toe een interessante lezing zullen geven over oud Hoevelaken. Op dit moment proberen we een nieuwe penningmeester voor onze stichting te vinden, onze huidige penningmeester gaat verhuizen.”

Afbeelding
Afbeelding
Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie