Afbeelding
Gerrit Steen

Thuiszorg de GeZusters betrekt nieuw pand in Hoevelaken

24 juni 2023 om 09:01 Zorg

HOEVELAKEN Op ludieke wijze heeft thuiszorg De GeZusters in Hoevelaken op vrijdag 23 juni haar nieuwe pand op de Westerdorpsstraat officieel in gebruik genomen. Vanaf de oude locatie werd eerst een verhuisdoos door het personeel naar het nieuwe pand overgegeven, gevolgd door een strandbal. Daarna was het de beurt aan wethouder Audrey Rohen om het pand officieel in gebruik te nemen door een roze strik van de deuropening te halen. 

Thuiszorg de GeZusters is opgericht op 1 mei 2014 door Linda Binnendijk. Ze begon met een klein team, maar inmiddels is dat uitgegroeid tot een organisatie van meer dan 60 werknemers. Linda Binnendijk: ,,We proberen zoveel mogelijk de zorg af te stemmen op de behoefte van de cliënt en dat doen we met zeer betrokken, gemotiveerde medewerkers die plezier in het werk hebben. Daarbij is transparante zorgverlening en werken met vaste teams een belangrijk speerpunt. Als bestuurder hecht ik veel waarde aan de kwaliteit van zorg en zoek ik verbinding met alle betrokken partijen.” 

PASSIE VOOR MENSEN 

,,Samenwerken is van essentieel belang om ons werk, voor nu en de toekomst, te kunnen waarborgen”, legt Binnendijk uit. ,,Mijn passie voor mensen en waartoe de mens beweegt geeft inspiratie en energie om alle processen daaromheen zo soepel mogelijk te laten verlopen waarbij de cliënt centraal staat. Onze bestuurder en Raad van Commissarissen houden toezicht zodat de organisatie de juiste koers blijft volgen en dat de toetsingskaders en de Governancecode worden nageleefd.”

DAGBESTEDING

Sinds 2019 werken Scouting Hiawatha en Thuiszorg de GeZusters samen. Jongeren en ouderen in één gebouw. Linda Binnendijk: ,,Een leuke en gezellige invulling van de dag is voor iedereen belangrijk. Naarmate mensen ouder worden, is dat niet altijd meer zo vanzelfsprekend. Het is dan zeker niet vreemd als mensen zich thuis niet meer helemaal zelf kunnen redden. Bij onze dagbesteding De Buitenhof komt men in contact met leeftijds- en dorpsgenoten en kan iedereen deelnemen aan verschillende activiteiten. Wij bieden een prettige huiselijke sfeer. Er is altijd een gediplomeerde zorgverlener aanwezig die ondersteunt bij verzorgende/verpleegkundige handelingen en medicatie. Een leuke en gezellige dag is voor iedereen anders, samen met betrokkenen kijken we welke interesses, behoeften en ideeën men heeft.”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie