,,In deze energietransitie kiezen ondernemers in toenemende mate voor zonnepanelen."
,,In deze energietransitie kiezen ondernemers in toenemende mate voor zonnepanelen." Youen

Bedrijven verplicht energielabel C: zonnepanelen de oplossing?

1 februari 2023 om 17:00 Zakelijk

NIJKERK De energietransitie is in volle gang. De eisen voor bedrijfsgebouwen zijn aangescherpt, kantoorpanden moeten verplicht naar energielabel C. De stookprijzen schieten de pan uit en daarnaast wordt de druk vanuit de maatschappij om te verduurzamen steeds groter. ,,In deze energietransitie kiezen ondernemers in toenemende mate voor zonnepanelen. Tegelijkertijd zijn zonnepanelen een kans om kosten te besparen en inkomsten te genereren. Iedere zonnestraal op jouw zonnepaneel geeft immers direct rendement”, aldus Youen uit Nijkerk.

Youen zet zich in om bedrijven in de gemeente Nijkerk te verduurzamen. ,,Tijdens de maand van de Duurzaamheid zet Youen zakelijke partners in de gemeente Nijkerk in het zonnetje. Er is ruimte gemaakt om bedrijven in Nijkerk persoonlijk te bezoeken en te voorzien van gepast advies. Wie zich inschrijft via www.youen.nl/zakelijk-nijkerk, heeft direct recht op een vrijblijvend advies van één van de experts. Scherpe prijzen en materialen van topkwaliteit leiden tot meer zelf opgewekte duurzame energie met een snelle terugverdientijd. Garanties kunnen oplopen tot dertig jaar.” 

Er is ruimte gemaakt om bedrijven in Nijkerk persoonlijk te bezoeken en te voorzien van gepast advies

WHITEPAPER Benieuwd naar wat er op je af komt wanneer je kiest voor zonnepanelen op het dak van jouw bedrijf? Download vrijblijvend de whitepaper van Youen op www.youen.nl/zakelijk-nijkerk. ,,Voor iedere situatie maakt Youen een eigen plan en offerte.” 

LOKAAL EN REGIONAAL Youen is een erkend Social Enterprise, vanwege haar maatschappelijke bijdrage. ,,Met eigen monteurs uit Nijkerk en Zeewolde, werken wij samen aan een duurzame toekomst voor onze omgeving.” Benieuwd naar wat Youen voor jou kan betekenen of nog boordevol vragen over zonnepanelen voor jouw bedrijfspand? Op 25 februari organiseert Youen een informatieavond, waar je uitleg krijgt en vragen kunt stellen.

Inschrijving is mogelijk via www.youen.nl/zakelijk-nijkerk.

Dit artikel wordt u aangeboden door Youen. Meer informatie via www.youen.nl. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Gemma Otten u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06 - 53 48 85 64 / 0342494260 of g.otten@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie