Youen houdt online een informatieavond over zonnepanelen.
Youen houdt online een informatieavond over zonnepanelen. Youen
Ondernemer in beeld

Youen houdt online informatieavond over zonnepanelen

16 februari 2022 om 16:30 Zakelijk

NIJKERK Youen organiseert in Nijkerk en omgeving de Maand van de Duurzaamheid. ,,Door met elkaar samen te werken kan Youen in een keer een mooie hoeveelheid zonnepanelen installeren, waardoor kostenbesparingen leiden tot scherpere prijzen”, vertelt Patricia Thoen van Youen. Meedoen kan via een vrijblijvende inschrijving via www.youen.nl/nijkerk.

,,Zoals beloofd brengt samenwerken lagere prijzen. Hoe meer mensen zich inschrijven, des te hoger de korting wordt. De korting kan oplopen tot 30 euro per paneel. Zestien panelen betekent dan 480 euro korting.” Deelnemers hebben een dak dat geschikt is voor zonnepanelen en mogen ieder een keer vrijblijvend inschrijven.

MONITOREN Youen wil een bijdrage leveren aan de maatschappij en dat doet ze door mensen in staat te stellen om zelf hun stroom op te wekken met behulp van duurzame zonnepanelen. ,,Afhankelijk van de keuze kan de garantie oplopen tot maar liefst 30 jaar. Dat is financieel slim, goed voor ons milieu en het maakt je minder afhankelijk van de energiemaatschappij. Via een app kun je de dagelijkse opbrengst monitoren.”

LOKAAL EN REGIONAAL Youen is gevestigd in Nijkerk en Zeewolde. Al geruime tijd is het bedrijf InstallQ gecertificeerd en selecteert voor haar klanten uitsluitend topmerken met een bewezen kwaliteit. Installeren doen ze met hun eigen ervaren mensen. Jaarlijks plaatsen zij tienduizenden zonnepanelen de regio, dus altijd dichtbij. Dat levert vijfsterren reviews op het internet, vanwege de hoge klanttevredenheid. 

INFORMATIEAVOND ONLINE ,,Laten we onze situatie positief bekijken en vaststellen dat online bij elkaar komen inmiddels de gewoonste zaak van de wereld begint te worden.” Youen organiseert op woensdagavond 23 februari 2022 een videomeeting om vragen te beantwoorden over allerlei zaken zoals techniek, de btw-terug-vraag-regeling en het salderen van de energierekening tot nul. 

AANMELDEN Meld je vrijblijvend aan via www.youen.nl/nijkerk. Ruim voor aanvang krijg je een link toegestuurd om online te kunnen aanschuiven. Mocht je liever persoonlijk met een aankoopbegeleider contact hebben, kan dat ook. Mail naar verkoop@youen.nl of bel naar het nummer (085) 822 2460 en vraag naar Maarten Geboers.

advertentie
advertentie