Op 25 januari organiseert Youen een online informatieavond over zonnepanelen.
Op 25 januari organiseert Youen een online informatieavond over zonnepanelen. Youen

Antwoord op alle vragen over zonnepanelen

18 januari 2023 om 17:00 Zakelijk

NIJKERK Het zal zijn opgevallen dat Youen in de gemeente Nijkerk de Maand van de Duurzaamheid organiseert. ,,Door in de actiemaand januari samen te werken met mensen uit de gemeente Nijkerk, wordt het mogelijk om grote kortingen op te bouwen en samen onze gemeente te verduurzamen”, legt Youen uit. Meedoen kan met een vrijblijvende inschrijving via www.youen.nl/nijkerk.

,,Samenwerken voor lagere prijzen. Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe hoger de korting. Deze korting kan oplopen tot 30,00 euro* per paneel. 16 panelen betekent dan een korting van 480,00 euro. Zo krijg je zonnepanelen van een goede kwaliteit voor een betere prijs.” 

Hoe meer mensen zich inschrijven, hoe hoger de korting

DUURZAAM Youen wil een bijdrage leveren aan de maatschappij, dat doen we door mensen in staat te stellen eigen stroom op te wekken. ,,Met behulp van onze kennis van duurzame zonnepanelen, waarvan de garanties oplopen tot maar liefst 30 jaar. Dat is financieel slim, goed voor ons milieu en het maakt je minder afhankelijk van de energiemaatschappij.” 

ALTIJD DICHTBIJ Al geruime tijd is Youen actief in omgeving Nijkerk. ,,We zijn Install-Q gecertificeerd en selecteren voor onze klanten uitsluitend topmerken met bewezen kwaliteit. Installeren doen we met eigen, ervaren, mensen. Jaarlijks plaatst Youen tienduizenden zonnepanelen in de regio. Dat levert vijfsterren reviews op, vanwege de hoge klanttevredenheid.” 

INFORMATIEAVOND Benieuwd naar wat Youen voor jou kan betekenen of nog boordevol vragen over zonnepanelen? Op 25 januari organiseert Youen een online informatieavond, zo krijg je lekker vanuit jouw eigen huis uitleg over allerlei zaken zoals de techniek en het salderen van de energierekening tot nul. Inschrijving is mogelijk via www.youen.nl/nijkerk. Toch meer behoefte aan persoonlijk contact, dat kan ook. Mail naar info@youen.nl of bel naar het nummer (085) 822 2460. De Maand van de Duurzaamheid biedt tot 31 januari kans om in te schrijven via de website. *De kortingsactie geldt niet in combinatie met andere kortingen van Youen.

Dit artikel wordt u aangeboden door Youen. Meer informatie via www.youen.nl. Bij interesse in een advertorial of ander vorm van publiciteit voor uw vereniging of onderneming, staat media-adviseur Gemma Otten u graag te woord over de mogelijkheden in onze papieren kranten of digitale kanalen: tel. 06 - 53 48 85 64 / 0342494260 of g.otten@bdu.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie