Jan Louis Burggraaf treedt toe als partner en directeur van Schuiteman M&A – Corporate Finance.
Jan Louis Burggraaf treedt toe als partner en directeur van Schuiteman M&A – Corporate Finance. Schuiteman M&A - Corporate Finance
Advertorial

Schuiteman Finance breidt uit

4 maart 2020 om 15:46 Zakelijk

REGIO Schuiteman Corporate Finance breidt met ingang van heden uit met activiteiten op het gebied van fusies en overnames. Jan Louis Burggraaf treedt toe als partner en directeur van Schuiteman M&A – Corporate Finance.

Ted Walker

Schuiteman Corporate Finance werd in 2017 in het leven geroepen. ,,We voorzagen daarmee duidelijk in een behoefte'', zegt directievoorzitter Henk Morren van Schuiteman Accountants & Adviseurs. ,,De succesvolle opbouwfase gaf ons aanleiding de diensten uit te breiden met Mergers & Acquisitions-activiteiten. We zijn erg verheugd dat Jan Louis Burggraaf bereid is gevonden deze uitbreiding handen en voeten te geven. Hij treedt toe als partner en volgt Evert Hein Schuiteman op als directeur.'' Het bedrijf gaat verder onder de naam Schuiteman M&A - Corporate Finance en richt zich in het bijzonder op advies en ondersteuning bij fusies en overnames inclusief bedrijfsoverdracht, waarderingen, kapitaalinjecties en opvolgingsvraagstukken.

Steun bij fusies en overnamesVOORRECHT Burggraaf vindt het 'een voorrecht aan te mogen treden als partner en directeur van de afdeling M&A – Corporate Finance van Schuiteman'. ,,Schuiteman en haar cliënten zijn voor mij geen onbekenden. Als lid van de Raad van Advies heb ik in de afgelopen vijftien jaar in de keuken mogen kijken. Ik kijk uit naar de samenwerking binnen het team en de directie, maar ook naar het contact met cliënten en andere adviseurs." Het motto van Schuiteman M&A – Corporate Finance wordt, wat Burggraaf betreft, 'in bescheidenheid excelleren'.

Als gevolg van de recente groei en uitbreiding betrekt Schuiteman M&A - Corporate Finance de komende maanden een nieuwe vestiging. Zodra de laatste details hierover bekend zijn, zal Schuiteman haar relaties hierover verder informeren. Tot die tijd kunnen zij gebruik blijven maken van de huidige contact- en adresgegevens.

JAN LOUIS BURGGRAAF Jan Louis Burggraaf (mr. drs., 1964) is geboren in Rotterdam. Na de middelbare school ging hij naar het Koninklijk Instituut voor de Marine. Daarna studeerde hij Nederlands recht en Internationaal recht in Utrecht (cum laude), volgde hij onderwijs aan de London School of Economics, de University of Edinburgh en Harvard Law School. Inmiddels is hij dertig jaar actief binnen de nationale en internationale fusie- en overname wereld en is in die hoedanigheid betrokken geweest bij de grootste en meest complexe transacties in Nederland. Hij werkte ook in New York, ontving acht keer de prijs voor beste M&A-advocaat en in 2008 en 2015 ontving hij de prijs voor beste dealmaker.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie