Van links naar rechts: Dennis, Ciska, Cosette en Fabienne Toebast: ,,Wij zijn een team.’’
Van links naar rechts: Dennis, Ciska, Cosette en Fabienne Toebast: ,,Wij zijn een team.’’ Maureen van Goethem

Bakkerij Toebast viert kwart eeuw

5 februari 2020 om 14:07 Zakelijk

HOEVELAKEN Bakkerij Toebast in Hoevelaken maakt alles zelf. Dat zie je, dat ruik je, dat proef je. De winkel van Dennis en Ciska Toebast prikkelt de zintuigen. Even wachten tot je aan de beurt bent, is hier dus helemaal niet erg.

Maureen van Goethem

Dennis en Ciska Toebast namen op 1 februari 1995 de bakkerij van Jan van Montfrans over. Jan zou nog één maand meedraaien, maar daar is het nooit van gekomen. Door de overstroming in Beneden-Leeuwen kwam Dennis zijn gehele (bakkers) familie over naar Hoevelaken en dus waren er ineens handen genoeg. Dit jaar viert de bakkerij dat ze een kwart eeuw bestaat. Afgelopen zaterdag zijn de feestelijkheden van start gegaan.

,,Met dit jubileum hebben we ook onze huisstijl volledig omgegooid. Langzaam aan zullen het oude logo, de pastelgele gebaksdozen en andere uitstralingen verdwijnen. We vonden dat het tijd was om een nieuwe weg in te slaan.'' Sinds afgelopen zaterdag staat dan ook vol trots het nieuwe logo van de bakker overal op.

Alle klanten vieren het feest meeVERBOUWEN Vijfentwintig jaar, een mooie periode om stil te staan en even melancholisch te zijn. Maar uiteraard kijkt de familie Toebast ook met frisse moed vooruit. Een toekomst is er in ieder geval, mede door de wens van dochter Fabienne die zij al als klein meisje had, om eventueel het bedrijf in de toekomst over te nemen. Na de bouwvak zullen Dennis en Ciska de winkel nog eenmaal gaan verbouwen. De naastgelegen winkel (nu nog verhuurd), wordt erbij getrokken. ,,Daardoor is er meer ruimte voor additionele producten, zoals chocolade die door Ciska en Fabienne gemaakt wordt. Maar ook voor een heerlijk kopje koffie of thee kun je straks bij ons terecht. We zijn meer dan brood en banket.'' De oude winkel wordt helemaal leeggehaald en zal opnieuw worden opgebouwd. Hierin zal de nieuwe huisstijl nog duidelijker naar voren komen.

TROTS Dennis Toebast kijkt met gepaste trots naar zijn gezonde en mooie bedrijf. ,,Kwaliteit vinden we enorm belangrijk. Evenals het blijven verrassen van onze klanten met nieuwe producten.''

Om het 25-jarige jubileum te vieren, zullen er scherpe acties en aanbiedingen in de winkel zijn. Meer informatie op Facebook.nl/bakkerijtoebast.

Bakkerij Toebast
Westerdorpsstraat 8
3871AX Hoevelaken
Tel. 033-2534286
www.bakkerijtoebast.nl
Maureen van Goethem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie