Tijdens de Garagedeur Dagen bij Kooloos Zon & Huis dingen klanten mee naar een gratis garagedeur.
Tijdens de Garagedeur Dagen bij Kooloos Zon & Huis dingen klanten mee naar een gratis garagedeur. Kooloos Zon & Huis
Advertorial

Grandioze Garagedeur Dagen bij Kooloos Zon & Huis

27 november 2019 om 10:15 Zakelijk

BUNSCHOTEN/SPAKENBURG Kooloos Zon & Huis aan De Kronkels 20 in Bunschoten-Spakenburg houdt op vrijdag 29 en zaterdag 30 november de 'Grandioze Garagedeur Dagen'.

Klanten die tijdens deze dagen de showroom aan de De Kronkels 20 in Bunschoten bezoeken en een garagedeur bestellen, krijgen 25 procent korting op de deur én een gratis LED-verlichtingslijst. Tevens dingen zij mee naar een gratis garagedeur. Christiaan Kooloos en zijn team laten graag de diverse mogelijkheden zien op het gebied van garagedeuren.

Kooloos Zon & Huis is dealer van Novoferm. De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. ,,Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land", aldus Kooloos.

Tijdens de Grandioze Garagedeur Dagen verloot Novoferm vier gratis garagedeuren onder de ingezonden bestellingen van de deelnemende dealers. Op maandagochtend trekt een notaris de prijswinnaars. ,,In de donkere maanden die we tegemoet gaan, is het extra plezierig om de garagedeur ook na zonsondergang te kunnen verlichten en onbevoegde personen weg te houden."

,,Om tot de juiste keuze van een type garagedeur te komen, is het belangrijk om alle criteria goed te bespreken met de Novoferm dealer. De mogelijkheden zijn zeer divers. Denk aan een enkelwandige klassieke kanteldeur, een geïsoleerde variant, maar ook sectionaaldeuren, al dan niet op afstand bedienbaar, en openslaande garagedeuren."

De openslaande deuren zijn volgens Kooloos erg in trek. Het comfort van de dubbele openslaande garagedeuren, De Duoport, staat met stip op nummer één. Dit blijkt uit onderzoek naar de belangrijkste redenen om voor de Duoport garagedeur te kiezen. Mensen vinden heb prettig om zonder gedoe naar binnen buiten te kunnen gaan. Daarnaast speelt de onderhoudsvriendelijkheid een belangrijke rol in hun keuze. ,,Wij zijn al dertig jaar een echt familiebedrijf en onze aanpak kun je het best omschrijven met 'no-nonsense'."

Kooloos heeft talloze mogelijkheden op het gebied van garagedeuren, glaswanden, overkappingen, veranda's, serres, zonwering en rolluiken. ,,Wij denken graag mee met onze klanten en bieden een oplossing op maat, passend bij de woning en de wensen van de klant."

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie