Afbeelding
Kees van den Heuvel

Jumbo Hoevelaken wordt volledig verbouwd

Winkels

HOEVELAKEN De Jumbo Supermarkt in Hoevelaken van ondernemer Cees van Altena wordt binnenkort compleet verbouwd. Om de verbouwing mogelijk te maken sluit het pand aan de Westerdorpstraat na 24 augustus tijdelijk, om vervolgens op woensdag 8 september feestelijk te worden heropend. 

De winkel met de Jumbo-formule staat er sinds begin 2011 en  was toe aan een opfrisbeurt. ,,Werkelijk alles gaat op de schop”, meldt eigenaar Cees van Altena. ,,Alleen de ingang richting de winkel (linksaf) blijft hetzelfde, want dat kan niet anders. Er wordt straks niet meer begonnen met de broodafdeling, maar met een versplein met wat de mensen ‘s avonds willen eten. Daarnaast zullen er tal van eilanden worden geschapen met versproducten. De koelcellen worden allemaal richting de buitenwanden gedirigeerd. Die koelcellen zijn eigenlijk ook de aanleiding voor de verbouwing, want die mogen geen CO2-gas (koolstofdioxide gekoeld systeem) meer gebruiken.”

De tegels op de vloer worden beige. De hoogte van het plafond is vanwege de woning boven echter niet te veranderen. De winkel heeft een verkoopvloeroppervlakte van circa 1280 vierkante meter. Op 24 augustus is er vijftig procent korting op vers- en diepvriesproducten.

advertentie
advertentie