Afbeelding
Archief

Wilt u het lijsttrekkersdebat op 10 maart bijwonen? Meld u dan nu aan!

22 februari 2022 om 21:15 Politiek Kiezen voor Nijkerk - gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIJKERK Onder leiding van Tijs van den Brink zullen de lijsttrekkers op donderdag 10 maart met elkaar in debat gaan in theater Streams Breede Beek tijdens het lijsttrekkersdebat van Kiezen voor Nijkerk. Het debat wordt gehouden een week voorafgaand aan de gemeenteraadsverkiezingen. Tijdens het debat komen actuele onderwerpen en partijstandpunten aan bod. 

Op de website van de Bibliotheek Nijkerk kunnen geïnteresseerden zich gratis aanmelden om het debat bij te wonen.

IN GESPREK Inwoners krijgen ook de gelegenheid om tijdens deze avond in gesprek te gaan met een van de lijsttrekkers. Waar wilt u aandacht voor vragen, wat zit u dwars, wat vindt u dat beter kan? Stuur uw onderwerp (en de naam van de lijsttrekker die u daarover wilt spreken) met uw gegevens naar nijkerk@nieuws.nl. De redactie maakt een selectie uit de binnengekomen vragen en neemt daarna contact met u op. U moet dan natuurlijk wel 10 maart ’s avonds vrijhouden. U kunt uw vraag tot 1 maart insturen.

Meer nieuws in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vind je op www.stadnijkerk.nl en op het platform Kiezen voor Nijkerk. Laat ons ook weten wat jij belangrijk vindt binnen de lokale politiek! Vul hier de poll in.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie