Afbeelding
Archief

Vier raadsleden blikken terug tijdens bijzonder politiek café

21 februari 2022 om 17:00 Politiek Kiezen voor Nijkerk - gemeenteraadsverkiezingen 2022

NIJKERK Dinsdagochtend vindt een bijzonder politiek café van Kiezen voor Nijkerk plaats. In het politiek café gaat het meestal over actuele onderwerpen, maar 22 februari niet. Dan blikken we terug met vier raadsleden, die tientallen jaren in de gemeenteraad hebben gezeten. In maart stoppen Aart Klompenhouwer, Boudewijn van der Woerd, Hans Boer en Ries van Elteren met hun raadswerk. Tijd voor die terugblik.

U kunt de uitzending, die van 10.00 tot 12.00 uur duurt, hier beluisteren: FM Nijkerk (gemeente) 106,8, Kabel Ziggo Digitaal 915, KPN Telfort XS4ALL 1040, T-Mobile 2010 en via https://www.a1mediagroep.nl/a1mediagr…/a1mediagroep-livetv en https://www.a1mediagroep.nl/a1med…/a1mediagroep-live-radio.

De gemeenteraadsverkiezingen zijn op 16 maart. Kiezen voor Nijkerk besteedt daar aandacht aan met een eigen website en in de vorm van krantenberichten, radio- en tv-uitzendingen, die ook te volgen zijn op de websites van de media die meedoen: De Stad Nijkerk, A1 Mediagroep en nijkerk.nieuws.nl.

Op 5 maart vindt het jeugddebat plaats. We sluiten de reeks af met het lijsttrekkersdebat op donderdag 10 maart vanaf 20.00 uur in theater Streams Breede Beek in Nijkerk. 

Meer nieuws in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vind je op www.stadnijkerk.nl en op het platform Kiezen voor Nijkerk. Laat ons ook weten wat jij belangrijk vindt binnen de lokale politiek! Vul hier de poll in.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie