Afbeelding
Foto via Stairz

Ontdek de veelzijdige mogelijkheden van Stairz Traprenovatie

28 maart 2022 om 12:34 Partnercontent

Waar de trap vroeger misschien niet meer was dan een object dat twee verdiepingen in huis met elkaar verbindt, verdient die het tegenwoordig om door het leven te gaan als een echte blikvanger. Je loopt er elke dag met veel plezier op en af door de trap een mooie nieuwe uitstraling te geven. Tegelijkertijd steek je de hele hal in een nieuw jasje. Als je er een waar pronkstuk van wilt maken, neem je een specialist in de arm. Die zorgt er ook voor dat de trap veilig, stil, slijtvast en onderhoudsvrij is. Dankzij haar jarenlange ervaring is Stairz Traprenovatie uitgegroeid tot één van de leidende bedrijven binnen de wereld van traprenovatie. Het bevlogen team van ervaren professionals is actief in heel Nederland.

Voor welke soorten traprenovatie kun je terecht bij Stairz Traprenovatie?

• Dichte trappen;
• Open trappen;
• Betonnen trappen;
• Houten trappen;
• Wangen bekleden;
• Leuningen;
• Verlichting.

Mooi geheel 

Stairz komt vrijblijvend bij je langs om jouw trap onder de loep te nemen, je te adviseren en de meest geschikte mogelijkheden te bespreken. Zo krijg je helder voor ogen welk soort traprenovatie je precies wilt laten uitvoeren. De opties voor accessoires die het geheel een fraaie finishing touch geven, komen ook aan bod. Dat kan bijvoorbeeld met bijpassende trapleuningen die tevens bijdragen aan de veiligheid als je de trap op- en afloopt. Verlichting speelt hierbij ook een rol. Door LED-lichtstrips onder de treden aan te brengen, ontstaat een speelse vorm van accentverlichting. Dit maakt de trap extra mooi en zorgt voor duidelijk zicht wanneer het schemert.

Duidelijk stappenplan

De specialist werkt op basis van een duidelijk stappenplan. Vanzelfsprekend begint dat bij de traprenovatie prijzen, zodat je van tevoren precies weet waar je aan toe bent. Als je hiermee akkoord gaat, wordt met je overlegd op welke datum de vakmensen van Stairz voor je aan de slag gaan. Ook eventueel voorbereidend werk komt in de planning aan bod. Dit is bijvoorbeeld het verwijderen van oude vloerbedekking. Het is overigens ook mogelijk om de ruimte waar de trap staat een metamorfose te laten geven door de professionals van Stairz. Kortom: de mogelijkheden voor een trap waar je voor jaren plezier van hebt, zijn eindeloos! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie