Afbeelding
Foto AB Lifestyle

Alle tijd thuis breng je stylish verantwoord door met de kleding van AB Lifestyle

Partnercontent

Door alle corona-perikelen bewegen we ons in Nederland nog steeds van de ene naar de andere lockdown. Een van de dingen die daar onlosmakelijk aan is verbonden, is dat we onze tijd voornamelijk thuis moeten doorbrengen. Zowel qua werk als privé. Behoor jij ook tot de categorie werkenden die zijn taken uitvoert vanuit zijn thuiskantoor? En spendeer jij jouw vrije tijd ook vooral binge-watchend vanaf je favoriete loungeplek op de bank? Dan probeer je daar ongetwijfeld het beste van te maken. Iets dat daar een positieve bijdrage aan kan leveren, is het dragen van comfortabele mode die geen afbreuk doet aan een verzorgde uitstraling. Ben jij een carrièreman die op het moment veel aan huis is gekluisterd en kan jouw garderobe op dit terrein wel wat nieuwe items gebruiken?

In dit artikel inspireren we je met de high-end mannenmode van The Star Lifestyle Brand, ofwel AB Lifestyle. In een sweater, hoodie, t-shirt of een trainingspak voor heren van deze eigentijdse lifestyle brand kom jij de komende periode stijlvol door.

Combinatie van stijl en comfort

De kleding van AB Lifestyle staat bekend als high-end streetwear. Dit houdt in dat je met ieder kledingstuk en elke accessoire een sportieve lifestyle in je kledingstijl kunt laten doorklinken. Niet voor niets is deze brand razendpopulair onder artiesten uit binnen- en buitenland, voetballers en bekende dj’s. Bovendien laat AB fashion zien dat stijl en comfort prima samengaan. Dat is natuurlijk heel mooi meegenomen als je veel thuis werkt en loungt en dit bij voorkeur doet in kleding die aanvoelt als een tweede huid. AB Lifestyle maakt voor alle kleding gebruik van mooie stoffen van een hoogwaardige kwaliteit, die voornamelijk bestaan uit de combinatie van polyester en katoen. De stoffen van bijvoorbeeld de tees, hoodies met rits en trainingspakken, voelen daarom heerlijk zacht aan. Je kunt elk item zo vaak dragen en wassen als je wilt, want de kleuren blijven zelfs na vele wasbeurten goed behouden en de pasvorm blijft eindeloos lang in shape.

Vrijetijdsoutfit 

Een van de paradepaardjes uit de collectie is het heren-trainingspak. Trainingspakken staan bij AB Lifestyle bekend als tracksuits. Deze term is afkomstig uit de voetbalwereld en is een moderne benaming voor deze sportieve en comfortabele kleding. Die is niet alleen geschikt is om te dragen tijdens het sporten, maar ook achter je bureau en in je vrije tijd. Je stelt jouw tracksuit samen door je favoriete slim-fit tracksuit pants met een pull-over track sweater of een hooded track jacket te combineren. Als we straks eindelijk zijn gevrijwaard van alle lockdowns, kun je met een AB-tracksuit natuurlijk weer als vanouds op pad. Je maakt je outfit dan helemaal compleet met een bijpassende AB-pet. Het merk heeft op het gebied van caps een absolute naam hoog te houden en is in 2015 zelfs gestart als lijn met luxe headwear. Dit modeseizoen kun je onder andere kiezen voor een trucker cap in een trendy model dat beschikbaar is in een veelvoud aan hippe trendkleuren.

advertentie