de spelers van 4Kidstheater met regisseur
de spelers van 4Kidstheater met regisseur Monique Klaassen

4Kids theater speelt allerlaatste voorstelling

5 september 2022 om 14:32 Overig Deel je nieuws

Op 1 september en 1 oktober 2022 speelt 4Kidstheater onder leiding van regisseur Els Groosjohan “Pinokkio” naar het boek van Carlo Collodi. Dit is tevens de allerlaatste voorstelling van 4Kikdstheater, want we houden er helaas mee op.

Stichting 4Kidstheater werd in 2007 opgericht. Vanuit kinderdagverblijf Baloe namen Judith Goosens, John van de Bunt en Mike Kuyt het initiatief voor een kindertoneelgroep in Hoevelaken.  Er is gestart met audities en ook de oprichters zouden mee gaan spelen. Mike zou de regie doen, maar uiteindelijk bleek hij toch liever te spelen en zo kwam Els Groosjohan, als regisseur bij de Stichting 4Kidstheater terecht. In het begin speelden er ook nog kinderen mee, maar omdat het oefenen in de late uren toch lastig bleek, zijn we verder gegaan met volwassenen.

Inmiddels hebben we alweer 13 prachtige voorstellingen gespeeld in altijd volle zalen! Daar zijn we trots op! We speelden in wisselende samenstellingen, maar toch zijn er nog steeds leden, die vanaf het eerste uur al meespeelden.

We hebben vele jaren met veel plezier elke woensdag in de Stuw geoefend vanaf september tot de voorstelling in april.

Helaas kwam daar twee jaar geleden opeens een einde aan, vanwege de corona. Één voorstelling hebben we daardoor helaas nooit kunnen laten zien: “Siem Subliem en het Rode Gevaar” van Tosca Menten.

Omdat een aantal leden andere plannen heeft voor de toekomst en Els als regisseur wil stoppen, hebben we met z’n allen besloten dat “Pinokkio” onze laatste voorstelling zal zijn. Deze voorstelling zullen we opdragen aan ons trouwste lid en speler ooit: Gerda van Vilsteren, die in juni 2021 is overleden.

We weten allemaal dat er rond een voorstelling heel veel komt kijken, zoals het decor, kleding, haarwerken, grimeren, licht en geluid. Maar ook het bijhouden van de website, het maken van foto’s en het ontwerpen van de posters, kaartjes en programmaboekje. We hebben een fantastisch productieteam. En laten we ook niet alle sponsoren vergeten, die de voorstellingen financieel mogelijk maakten.

Kom kijken, want het is na 15 jaar echt de allerlaatste productie van 4Kidstheater! 

De voorstellingen duren ruim 1 uur en zijn in De Stuw in Hoevelaken; op vrijdag 30 september om 19 uur en op zaterdag 1 oktober om 15 uur en 19 uur. Kaartjes kosten € 9,50 per stuk en zijn te reserveren via de website www.4kidstheater.nl. Daar vindt u ook meer informatie over de voorstelling en over 4Kidstheater.

Kaartjes kosten € 9,50 per stuk en zijn te reserveren via de website www.4kidstheater.nl en ruim voor de voorstelling te koop bij Grand Café De Haen of (mits niet uitverkocht) voor de voorstelling aan de zaal. Op onze website vindt u ook meer informatie over de voorstelling en over 4Kidstheater.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie