Afbeelding
Aalt Guliker

Hoevelakense jeugd geniet massaal van 4Kids Theater

7 april 2019 om 20:30 lokaal

HOEVELAKEN Met 'Ronja, de roversdochter' zorgde toneelgezelschap 4Kids uit Hoevelaken op vrijdag 5 april alweer voor een uitverkocht Dorpshuis De Stuw, met enthousiaste reacties van het publiek na afloop. Het is voor het twaalfde jaar dat 4Kids een toneelstuk heeft gerepeteerd en dat nog steeds onder de bezielende leiding van regisseuse Els Groosjohan die zichtbaar trots was op haar acteurs en actrices.

Gerrit Steen

Het stuk, dat gepaard ging met live muziek kenmerkte zich niet alleen door het prachtige decor en mooie kostuums maar ook door de enthousiaste manier waarop gespeeld werd. Het was echt Genieten met een hoofdletter. De toeschouwers vonden het prachtig en beloonden de groep met een ovationeel applaus. Na afloop kon voor maar twee euro een gesigneerd boek van 'Ronja de roversdochter' gekocht worden. Op zaterdag 6 april brengen ze het stuk om 15:00 en 19:00 uur nog een keer op de planken in De Stuw.

Ontwikkeling

De Stichting 4kids is opgericht op 3 augustus 2007 door John van de Bunt, Judith Goossens en Mike Kuyt. De Stichting heeft als doel het realiseren van kindertheatervoorstellingen in en om Hoevelaken voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Door het realiseren van deze voorstellingen wordt ernaar gestreefd kinderen kennis te laten maken met toneel om zodoende de culturele ontwikkeling van kinderen (verder) te ontwikkelen. 4Kids Theater is een stichting zonder winstoogmerk. Haar doel is om per jaar 4 theatervoorstellingen in een weekend te verzorgen, waarvan 1 voor een ZMLK school. Met name deze laatste doelgroep kent een sociaal-maatschappelijk belang. De spelers zijn allen afkomstig uit (de buurt van) Hoevelaken.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie