Afbeelding
Unica Foundation

Unica Foundation houdt Welloop voor Nepal

20 augustus 2019 om 11:08 Overig

NIJKERK Voor het zesde achtereenvolgende jaar organiseert de Unica Foundation een sponsorloop om geld op te halen voor technische ontwikkelingsprojecten in Nepal. De jaarlijkse 'Welloop', vernoemd naar de gelijknamige straat in Hoevelaken, wordt op donderdag 12 september gehouden. De deelnemers lopen in een uur zoveel mogelijk rondjes van ongeveer 900 meter om geld op te halen voor het goede doel.


NEPAL Een deel van de inschrijfkosten en alle sponsoropbrengsten van de Welloop komen ten goede aan de activiteiten van de Unica Foundation in Nepal. De Unica Foundation steunt hulpprojecten in Nepal door kennis en kunde op het gebied van (duurzame) techniek op een structurele en duurzame wijze te delen met de lokale bevolking. De opbrengsten komen dit jaar in het bijzonder ten gunste aan het project in Ramkot, dat 335 huishoudens en 2.000 inwoners voorziet van watervoorzieningen en toiletten. Dit is het grootste project dat de Unica Foundation in zijn 12-jarige bestaan heeft opgestart.

SPONSORS Lopers die in actie komen tijdens de Welloop kunnen zich individueel of als team laten sponsoren voor hun deelname. Hiervoor kunnen zij na inschrijving een persoonlijke sponsorpagina aanmaken. Particulieren en bedrijven kunnen een bijdrage doneren via www.welloop.nl, waarbij ze een specifieke loper of een specifiek team kunnen sponsoren. Voor bedrijven is het ook mogelijk om een sponsorpakket af te nemen, waarbij de activiteiten van de Unica Foundation in zijn geheel worden ondersteund. Er zijn verschillende sponsorpakketten (brons, zilver, goud) met een bijdrage vanaf 1.500 euro. De Unica Foundation steunt hulpprojecten in ontwikkelingslanden door kennis en kunde op het gebied van (duurzame) techniek op een structurele en duurzame wijze te delen met de lokale bevolking. De stichting heeft al meer dan 60 projecten gerealiseerd in Nepal en heeft daarmee meer dan 40.000 mensen geholpen. De Unica Foundation werd in 2007 opgericht door Unica, een van de grootste allround technisch dienstverlener van
Nederland.

Deelnemen aan de Welloop kan zowel individueel als in teamverband en het is ook mogelijk om in estafettevorm te lopen. Individuele deelnemers betalen 22,50 euro aan inschrijfkosten, voor (bedrijfs)teams van maximaal vijf personen wordt een bijdrage van 250 euro gevraagd.

Vanaf 16.30 uur is de inloop en om 17.30 uur is de start van de sponsorloop. Na afloop staat er een buffet klaar voor alle deelnemers.

a        [Ga voor meer informatie en inschrijven naar www.welloop.nl.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie