PREMIUM ARTIKEL
Lokale journalistiek uit Nijkerk

Hoevelaken in beweging: inwoners willen beweegplein en veilige wandelroutes

Maatschappelijk
Foto: Marijke Schippers.
18 feb 2022, 07:00
Commissie Lionsclub Hoevelaken op het onverlichte en matig onderhouden wandelpad achter de Zuiderinslag in Hoevelaken. Van links naar rechts: Peter Wigleven, Rob Wesselingh, Erik Tervoert, Victor Schippers, Jeroen Satter.
Niet op de foto: Theo ten Haaf en Ronald Epskamp.
Commissie Lionsclub Hoevelaken op het onverlichte en matig onderhouden wandelpad achter de Zuiderinslag in Hoevelaken. Van links naar rechts: Peter Wigleven, Rob Wesselingh, Erik Tervoert, Victor Schippers, Jeroen Satter. Niet op de foto: Theo ten Haaf en Ronald Epskamp.
HOEVELAKEN

Inwoners van Hoevelaken hebben behoefte aan een plek om te bewegen. Dat blijkt uit een onderzoek dat de Lionsclub Hoevelaken heeft gedaan in het kader van het Nijkerks Sport- en beweegakkoord in samenwerking met de gemeente Nijkerk. Inwoners willen graag een beweegplein met verschillende voorzieningen, waar men al dan niet onder begeleiding kan oefenen. 

Ook is er behoefte aan wandel- en hardlooproute(-s) die veilig en toegankelijk zijn en een beweegapp waarin bestaande wandel- en hardlooproutes zijn opgenomen met daarbij een actueel aanbod van sport- en beweegactiviteiten.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via: