Vier de Zomer tijdens Zomermarkt Zorgerf Buiten-Land

7 juni 2023 om 08:12 Lokaal Deel je nieuws

Zaterdag 17 juni stelt Zorgerf Buiten-Land tussen 10 en 14 uur haar erf weer open voor bezoekers. Dit jaar voert ook de Open Tuinen route van Groei en Bloei langs het erf aan de Keienweg. 

Op het terras genieten van een een muzikale noot, of liever de vogels horen fluiten in de tuin en genieten van alle planten? Het kan allemaal aan de Keienweg 18 in Nijkerk.

De tuin aan de Keienweg 18 te Nijkerk is onderdeel van Zorgerf Buiten-Land, een dagcentra voor mensen met dementie. U bent tussen 10 en 14 uur van harte welkom. De grote tuin is verdeeld in een aantal vlakken. Zo is er een grote moestuin met een mooie kas. Rabarber, groene asperges, blad- en wortelgewassen, vruchtgewassen en kolen worden biologisch en in wisselteelt geteeld.  In de grote vijvertuin met 3 vijvers zwemmen karpers en kikkers met een wandelpad en afwisselende begroeiing onder de hoge bomen. De schaduwrijke tuin heeft een kleine vijver en dakplatanen. Er is een vogelspotplek die uitkijkt over polder Arkemheen. Over een bruggetje kom je in de boomgaard met appel, peren, en pruimenbomen, waar de schapen de weide kort houden. Kortom, er is van alles te zien (bijna) aan het einde van het doodlopende deel van de Keienweg. Neem ook gerust een kijkje binnen in de groepsruimtes of rust even uit op het terras. 

17 juni, 10-14 uur, Keienweg 18, Nijkerk

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie