Afbeelding
Kerststallen Gluren

Kerststallen Gluren ook in Hoevelaken en Nijkerkerveen

13 december 2021 om 10:07 Activiteiten

NIJKERK Kerststallen Gluren is weer begonnen en in Nijkerk zijn inmiddels al meer dan vijftig kerststallen te vinden. Maar ook in Nijkerkerveen en Hoevelaken gaat dit jaar Kerststallen Gluren van start. Jessica Dingsdag en Anneloes Fokkema hebben zich gemeld met de vraag hoe ze ervoor kunnen zorgen dat mensen in deze kernen ook mee kunnen doen.

Inwoners van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken kunnen meedoen door een kerststal op een zichtbare plek neer te zetten. Het idee van Kerststallen Gluren is: samen in beweging en verbinding met elkaar tijdens het feest van licht en hoop. De route waar de kerststallen langs staan, kan gefietst of gewandeld worden. Alle kerststallen kunnen meedoen, ook zelfgemaakte van lego, hout of getekend op het raam. ,,Het is leuk als de kerststal zichtbaar is tot 6 januari 2022”, aldus de organisatie. 

De kerststallen zijn hier te vinden. Aanmelden met een kerststal kan door naam, adres en eventueel een foto te mailen naar: kerststalnijkerk@gmail.com. Telefonisch contact opnemen kan met Jessica Dingsdag, tel. 06-43050535 voor Nijkerkerveen, Anneloes Fokkema, tel. 06-22943986 voor Hoevelaken en Trudy Molenaar, tel. 06 -38893035 voor Nijkerk.

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie