Afbeelding
Tekstkar.nl

Boels koopt Van Deuveren Traffic BV

Nieuws

HOEVELAKEN Verhuurbedrijf Boels heeft Van Deuveren Traffic in Hoevelaken overgenomen. Het Hoevelakense familiebedrijf is vooral bekend van Tekstkar.nl en is gevestigd aan De Beek, langs de A1.

Met de overname van Van Deuveren Traffic worden de gespecialiseerde business units van Boels verder uitgebreid. Van Deuveren Traffic is gespecialiseerd in de verhuur van onder meer outdoor mobiele informatievoorzieningen bij wegwerkzaamheden, zoals Tekstkarren.

Directeur Gert Van Deuveren: ,,Van oudsher leverde ons bedrijf zijn diensten aan Rijkswaterstaat. Inmiddels zijn we doorgegroeid naar bewegwijzering voor snelwegen en crowd-management tijdens evenementen en festivals. Met ons team van 45 enthousiaste medewerkers zijn we nu marktleider in onze sector en toe aan de volgende groeifase. Boels biedt ons die kans doordat we nu gebruik kunnen maken van hun internationale netwerk van meer dan vierhonderd vestigingen. We kunnen nu versneld verder groeien."

Voor Boels is het de vierde overname dit jaar. Ook CEO Pierre Boels is blij met de overname: ,,We zijn erg blij met de overname van Van Deuveren Traffic. Er is een grote overlap in klantsegmenten zoals wegenbouw, de event sector en overheden. De overname van Van Deuveren Traffic past binnen de strategie van Boels om het productportfolio en de diensten binnen de specialistische verhuur verder uit te breiden. We voorzien in de behoefte van onze klanten middels het one stop shopping principe inclusief specialismen."

advertentie