14 oktober 2013 om 00:00 Nieuws

Goedemiddag,

Ik wil heel graag de Nijkerkse Prentenatlas een herdruk laten beleven, en ben daarvoor een soort ?crowdfundingsactie’ gestart. Zie bijgaand persbericht.

Ik het inmiddels ook stoppers in diverse formaten die het verhaal kunnen ondersteunen.

Helpen jullie mee door er wat over in de krant te zetten?

Bedankt!

Groeten

Merit

Met vriendelijke groet,

Merit Roodbeen

Projectbegeleider boeken

0342-494318

Aanwezig maandag, dinsdagochtend en donderdag

BDU Boeken - Marconistraat 33 - 3771 AM - Barneveld

Volg ons op twitter: www.twitter.com/bduboeken

Persbericht

Teken in en maak de herdruk van de Nijkerkse Prentenatlas mogelijk!

Na het verschijnen in maart van dit jaar was de Nijkerkse Prentenatlas al snel uitverkocht. De 5000 exemplaren van de eerste druk gingen als warme broodjes over de toonbank.

Een herdruk maken is echter niet zomaar haalbaar, want relatief kostbaar. Door de inspanningen van VdR druk & print en Callenbach van Wijk boekbinders zijn de kansen op een herdruk echter wel sterk toegenomen.

Daarnaast is het zaak om voldoende bestellingen te realiseren, want hoe meer mensen intekenen, hoe groter de kans dat de herdruk er inderdaad komt.

Mensen die bij de eerste druk achter het net hebben gevist kunnen door middel van onderstaande bon hun bestelling doorgeven. De intekenformulieren zijn ook verkrijgbaar bij de Nijkerkse en Hoevelakense boekhandels.

De prijs blijft 19,95 euro.

Als er ongeveer 600 bestellingen voor de herdruk kunnen worden binnen gehaald, is de herdruk een feit.

Blijkt de belangstelling toch tegen te vallen, dan komt helaas de herdruk (en daarmee de bestelling) definitief te vervallen. Maak dus zoveel mogelijk mensen uit uw omgeving attent op deze bestelmogelijkheid!

De Nijkerkse Prentenatlas is een prachtig boek dat in 101 onderwerpen de rijke geschiedenis van Nijkerk belicht. Zo’n 60 auteurs en 25 kunstenaars hebben aan dit boek meegewerkt. De diverse eindredacties hebben vervolgens maandenlang gewerkt aan het perfectioneren van teksten en beelden.

Nijkerkse Prentenatlas

Ter gelegenheid van 600 jaar stadsrechten 1413-2013

Prijs: ? 19,95

Aantal pagina's: 232

Uitvoering: gebonden (harde kaft)

Formaat: 28x23 cm

ISBN: 9789087882013

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie