Twintigste Basisschoolbeurs De Spreng levert 1560 euro op

Nieuws

NIJKERK - De najaars- en wintereditie van de Basisschoolbeurs die op zaterdag 12 oktober gehouden werd in Hoevelaken, heeft een mooie opbrengst opgeleverd. De organisatie kon maar liefst 1560 euro aan basisschool De Spreng overhandigen.

Dit bedrag wordt besteed aan benodigdheden voor de school. Na de laatste beurs zijn er van de opbrengst onder andere nieuwe lampen en zitzakken voor de gemeenschapsruimte aangeschaft. ,,Als organiserende ouders vinden wij het leuk om met elkaar een beurs te organiseren, omdat veel goede spullen een nieuw leven krijgen bij een nieuwe en vaak gelukkige eigenaar", zegt een medewerker van de beursorganisatie. ,,Het is natuurlijk ook goed dat de opbrengst wordt besteed aan benodigdheden voor de school."

Het succes van de Basisschoolbeurs is mede te danken aan het feit dat er door ruim honderd verkopers goede tweedehands kinderkleding, speelgoed, sportartikelen, boeken en dvd's ingebracht werd. De beurs trekt een groot aantal bezoekers uit Hoevelaken en omringende plaatsen

De volgende editie van de Basisschoolbeurs, de voorjaar- en zomereditie, staat gepland op zaterdag 29 maart. Meer informatie is te vinden op de website basisschoolbeurs.nl.

advertentie