Heropening HODA Wonen

Nieuws

NIJKERK - Met een compleet nieuwe huisstijl en een heropeningsactie is de overname van HODA Wonen compleet.

door Maureen van Goethem

Bas en Heleen van Daatselaar hebben recent het familiebedrijf van (schoon) ouders Hans en Marianne van Daatselaar overgenomen. Marianne zal een vertrouwd gezicht in de winkel blijven.

Het verhaal van HODA Wonen begint in 1979. ,,De vader van Bas heeft eerst in Amersfoort op de Weverssingel een winkel gehad. Daarna kwam hij naar Nijkerk, dat was in 1985 en heeft hij in de Kleterstraat eerst aan de overkant gezeten. Maar toen in 1995 dit grotere pand vrijkwam, besloot hij te verhuizen,’’ vertelt Heleen. ,,Hierdoor kregen we een ruime, overzichtelijke winkel. De extra ruimte was ook hard nodig, omdat in deze tijd de raambekleding ook steeds belangrijker werd. En in 2000 kwam Bas officieel bij de zaak in.’’

Er is veel veranderd in 34 jaar tijd. Andere en grotere winkel, andere consument, een wereld vol media, een groots aanbod. Verbreding van het assortiment. Een aantal dingen zijn niet veranderd: Klantgerichtheid, klantvriendelijkheid, flexibiliteit, onderscheidend vermogen, service. ,,Maar zeker ook de voorliefde voor ons vak, kwaliteit en mooie dingen. Creativiteit van mensen die iets moois willen neerzetten,’’ zegt Bas.

HODA Wonen heeft een groot assortiment waarin alle bekende merken vertegenwoordigt zijn. In deze collectie vloerdekking, harde vloeren, raamdecoratie en zonweringen vindt u de nieuwste kleuren en kwaliteiten. Daarnaast hebben zij ook andere artikelen voor uw interieur: een stomerijservice en een selectie uit het assortiment van Willemijns Winkeltje, de vrolijke webwinkel voor (kinder-) woonaccessoires en lifestyle.

Heleen houdt zich onder andere bezig met de inrichting van de etalages. Zij heeft daar een handje van en daarom is zij steeds meer interieurs aan het stylen. Kiezen wordt voortaan nog makkelijker, want van alle materialen heeft Heleen grote kleurstalen, of het nu om vloeren of gordijnen gaat. Die neemt zij mee wanneer zij bij u inspiratie op komt doen. Heleen: ,,Het verdiepen in de persoonlijke woonsituatie en interieurwensen maakt dat mooi aankleden van een huis, heerlijk is. De uitdaging om met weinig middelen een maximaal effect te bereiken. En dan een plek te creëren om helemaal tot rust te komen.’’

HODA Wonen werkt in alle disciplines met eigen mensen: Adviseurs, logistiek, service, stoffeerders, vloerenleggers, gordijnatelier, bezorging. Alles is in eigen hand. En dit zorgt voor een stuk flexibiliteit en betrokkenheid. Korte lijnen en duidelijke afspraken.

,,Ter gelegenheid van de heropening hebben wij een paar leuke acties op touw gezet die de hele maand september duren. Deze acties vindt u terug in een advertentie in deze krant en de moeite waard gevolg aan te geven,’’ besluit Heleen.

HODA Wonen

Kleterstraat 15-17

3862 CA Nijkerk

Tel.: 033-2457524

www.hodawonen.nl

advertentie