Aftellen naar 25e Dorpsdag Hoevelaken

Nieuws

HOEVELAKEN - Het lijkt nog ver weg maar voor je het weet is het zaterdag 28 augustus. Op deze dag zal de 25e Dorpsdag van Hoevelaken plaats gaan vinden.

Ook dit jaar is er in het centrum van Hoevelaken de gezellige zomermarkt. Er worden zo'n 80 kramen opgesteld die een verscheidenheid aan artikelen en verkoopwaren aanbieden. Van 11:00 tot 18:00 uur kunt u de verschillende kramen bezoeken op de Wiekslag en de Brink.

Voor de ondernemers: er zijn nog enkele kramen beschikbaar. Vanwege het groots opgezette programma verwachten wij meer bezoekers dan ooit. Indien u interesse heeft, kunt u zich tot 31 juli aanstaande inschrijven. Het formulier vind u op www.dorpsdag-hoevelaken.nl onder 'Zomermarkt'.

Vrienden van de Dorpsdag

Verder willen wij de Vrienden van de Dorpsdag bedanken. Mede dankzij hun jaarlijkse bijdrage is het mogelijk de Dorpsdag te organiseren. Dit jaar wordt de bijdrage ingezet om het optreden van de Crazy Piano's mede mogelijk te maken.

Draagt u de Dorpsdag ook een warm hart toe? Wordt dan ook Vriend(in) van de Dorpsdag. Ook hiervoor vindt u meer informatie op onze website.

advertentie