Garage Joop Huyskes gaat verhuizen

15 juli 2009 om 00:00 Nieuws

HOEVELAKEN - De garage van Joop Huyskes aan de Westerdorpsstraat 91 in Hoevelaken gaat verhuizen. Het huidige pand is -getoets aan de huidige maatstaven- verouderd. De Beek 6-A in Hoevelaken wordt het nieuwe adres waar de zoon van Joop Huyskes, Frank en zijn medewerkers al aan het werk zijn om alles in orde te maken voor de overstap in die in de tweede helft van 2009 zijn beslag moet krijgen. Daar zijn alle voorwaarden aanwezig om een nieuwe bloeiperiode tegemoet te gaan.

Garage Joop Huyskes bestaat al meer dan 50 jaar. Voormalig autorijschoolhouder/autoverhuurder Joop Huyskes startte op 6 juli 1955 het bedrijf aan de Nijkerkerstraat in Hoevelaken. In het begin was er uitsluitend sprake van de verkoop van auto’s, het verhuren van auto’s en het geven van autorijlessen.

Naast de verkoop van brandstoffen ging hij Huyskes zich ook richten op de verkoop en onderhoud van auto’s. In 1969 kwam de garage definitief naar de Westerdorpsstraat in Hoevelaken, waar het bedrijf tot op de dag van vandaag te vinden is.

In 1974 werd de werkplaats verbouwd en werd een showroom ingericht.

Na het overlijden van oprichter Joop Huyskes in 2005, werden de werkzaamheden door zijn zoon Frank Huyskes voortgezet. Inmiddels is de verkoop van brandstoffen verpacht en voert garage Joop Huyskes reparaties van alle automerken uit.

Garage Joop Huyskes heeft in het nieuwe pand alles in huis om de klant een compleet pakket aan te bieden. Alles in combinatie met uitstekende kwaliteit en goede, bovenal snelle service, bestaande uit een zo kort mogelijke reparatietijd en snelle levertijd van onderdelen die onverhoopt niet voorradig zijn. De garage is van de modernste apparatuur voorzien en boven zijn in het pand een kantoor en wachtruimte aanwezig.

De zaak van Hyskes is ook op calamiteiten voorbereid. Bij de garage is bijvoorbeeld een AED (defibrillator) geplaatst. Een AED is een apparaat, dat een gecombineerde elektrische schok toedient aan het hart bij een hartstilstand en op die manier probeert de normale hartfunctie te herstellen.

De vertrouwde gezichten van de garage ziet de als klant ook op de nieuwe locatie weer terug. Houdt u de rubriek ‘Business in Nijkerk’ in de gaten voor de exacte datum van de overstap.

Garage Joop Huyskes, De Beek 6-A, Hoevelaken. Tel. 033-2534483

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie