Ponderosa Flowers nieuw in Nijkerk

10 juni 2009 om 00:00 Nieuws

Na diverse vakopleidingen te hebben gevolgd en goede praktijkervaring te hebben opgebouwd bij een bloembinderij in Putten besloot Ester het heft in eigen hand te nemen. Dat wilde zij altijd al graag.

NIJKERK - Ester van de Langemheen (23) eigenaresse van Bloemenspeciaalzaak Ponderosa Flowers heeft eindelijk haar eigen winkeltje.

Door Maureen van Goethem

De naam van haar winkel is afgeleid van de bekende Amerikaanse westernserie Bonanza die in de jaren ‘60 furore maakte op televisie. De serie draaide om de familie Cartwright die de Ponderosa-ranch draaiende hield. ,,Ik heb de serie nog nooit gezien, maar de naam van mijn winkel heeft alles te maken met mijn vader die op één van de hoofdrolspelers leek. Ons huis heette op een gegeven moment ook Ponderosa. Vandaar dat de naam daarvan is afgeleid. Ik vond dat gewoon leuk klinken.”

Ponderosa is op de particuliere maar ook zakelijke markt zeer actief. Menig receptieruimte, wachtruimte, vergadertafel of directiekamer is door Ester al voorzien van een bloemdecoratie. Dit zijn voornamelijk abonnementen. Maar er zijn bedrijven die daar geen gebruik van maken maar wel met enige regelmaat een bloemetje nodig hebben voor verjaardagen, ziektes enz. ,,Dit wordt uiteraard ook door ons bezorgd.”

Naast de bloemen heeft Ponderosa een assortiment kaarsen, windlichten, kandelaars, van kleine vaasjes tot grote vazen, aardewerk potten en vazen.

Gelegenheidsbloemwerk

Een trouwdag is één van de mooiste dagen uit het leven. Daar horen bloemen bij, natuurlijk! Bruidsboeket, corsage, bloemstuk, trouwauto, boeketjes voor de bruidsmeisjes, een versiering van de kerk. Bruidsboeketten zijn in verschillende stijlen te maken, klassiek, modern, eenvoudig tot uitbundig, alles is mogelijk.

Ponderosa verzorgt ook rouw- en grafstukken. ,,Ik maak een stijlvol rouwarrangement dat geheel rekening houdt met de wensen van de klanten. Dit kunt u persoonlijk met mij overleggen want ik ga naar de mensen thuis. Daar neem ik in alle rust de tijd om de klanten te adviseren.”

Elke week feest

Bij Ponderosa Flowers is het elke vrijdag feest. Ester: ,,Dan is er een speciale aanbieding en kunt u elk weekend van een vers bloemetje genieten.”

uPonderosa Flowers, Singel 24b , NIJKERK . Tel. 033-2461810. www.ponderosaflowers.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie