Nieuw: restaurant Meadows

17 december 2008 om 00:00 Nieuws

Het afgelopen jaar heeft De Roode Schuur, onder leiding van een nieuwe directie, een totale metamorfose ondergaan. De vier feestzalen zijn helemaal vernieuwd en er is een aparte vergaderzaal bijgekomen. Ook de tuin van het omvangrijke complex is opnieuw aangelegd, met prachtige ‘lounge’-terrassen, een buitenbar en kinderspeeltuin.

NIJKERK - Nog vóór de kerst een geheel nieuw restaurant, dat was de wens van de nieuwe directie van gasterij De Roode Schuur. En het is gelukt! Het horecacomplex aan de Oude Barneveldseweg in Nijkerk opende vorige week restaurant Meadows, het sluitstuk van een zeer ingrijpende renovatie. Gasterij De Roode Schuur is in de regio goed bekend als feest- en trouwlocatie. Wie is er niet geweest voor het vieren van een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest?

Met de opening van ‘Meadows’ is de renovatie afgerond. Het restaurant heeft een frisse, trendy uitstraling en spreekt met zijn kleurrijke interieur beslist tot de verbeelding. Echt elk hoekje is anders. Directeur Els Willemse, tevens veelgevraagd interieurontwerpster, vertelt enthousiast: ,,Het was onze bedoeling om bij ieder plekje een eigen beleving te creëren. Zo ervaar je Meadows telkens op een andere manier. Bij het ontwerp heb ik me laten inspireren door de locatie. Omdat De Roode Schuur midden in de weilanden ligt, zie je in de inrichting het groen van het gras terug, maar ook het rood van klaprozen en het geel van paardenbloemen.”

De rustieke onderdelen van het pand, zoals het balkenplafond en de open haard, zijn behouden en ingepast in het concept. De bar, die geheel is bekleed met mozaïek, is werkelijk formidabel. Je kunt er zelfs aan eten! Meadows serveert streek- en seizoengebonden gerechten, voorzien van een eigentijds jasje. Op de menukaart staat per gerecht aangegeven welke wijn er het best bij smaakt; een spannende formule want elke wijn kan hier dus per glas worden besteld! ,,We wilden graag in december open, zodat we onze gasten tijdens de kerstdagen kunnen verwennen in een nieuwe ambiance.’’

Arrangementen

Als vanouds zijn er op beide kerstdagen verschillende arrangementen in De Roode Schuur. Tijdens de jaarwisseling is er een geweldig Oud&Nieuw feest met allerlei entertainment. Kaarten zijn ter plaatse verkrijgbaar. En om het geheel compleet te maken start De Roode Schuur in januari met de bouw van een viersterrenhotel met 38 kamers, waaronder twee zeer luxe bruidssuites. In de toekomst kan men dus blijven slapen na een feestje!

uGasterij De Roode Schuur, Oude Barneveldseweg 98, Nijkerk. Tel. 033-2461602. www.deroodeschuur.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie