Inschrijving voor de Drakenbootrace van start

Nieuws

NIJKERK - Op zaterdag 22 juni 2013 wordt, ter gelegenheid van Nijkerk 600 jaar, een drakenbootrace georganiseerd in de havenkom van Nijkerk. Iedereen die in is voor een leuke uitdaging kan zich met een team van negen personen inschrijven via de website www.drakenbootnijkerk.nl.

De drakenbootrace is een initiatief van de Lionsclub Hoevelaken & Nijkerk en de Rotaryclub. Teams kunnen zich opgeven om mee te strijden voor de titel 'Beste Drakenboter 2013'. Het team bestaat uit acht roeiers en een trommelaar, die ervoor zorgt dat het team in het juiste ritme roeit. Daarnaast wordt er door de botenverhuurder een stuurman geregeld die ervoor zorgt dat de boot op koers blijft. Ervaring voor de drakenbootrace is dus niet nodig.

Spanning, gezelligheid, teambuilding en sportiviteit staan bij dit evenement centraal. Ga de uitdaging aan en vorm met een bedrijf, vereniging of inwoners uit de gemeente Nijkerk een team. Uiteindelijk zullen er maximaal 24 teams de strijd met elkaar aangaan. Ga nu naar www.drakenbootnijkerk.nl en schrijf je in!

advertentie