Open Dag en muziekfeest Sparta Nijkerk

7 augustus 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Zaterdag 11 augustus vindt, aansluitend aan de Open Dag van Sparta Nijkerk, het eerste Muziekfeest op sportcomplex De Ebbenhorst plaats. Om 16.00 uur speelt Sparta Nijkerk de oefenwedstrijd tegen RCL 1. Na de rust gaan kantine en terras dicht i.v.m. de voorbereidingen op het Muziekfeest. Een prachtig horecaplein achter de kleedkamers is voor iedereen toegankelijk (dus ook zonder kaartje). Hier kun je terecht voor een heerlijk hapje en een lekker drankje.

De opbrengst van het Muziekfeest komt geheel ten goede aan de v.v. Sparta Nijkerk. In overleg met het bestuur is er voor gekozen om de kantine een ware metamorfose te laten ondergaan.

Om iedereen juist te informeren onderstaand het programma van het Muziekfeest.

18.00 DJ VAIN

De ongekend populaire Sparta Nijkerk DJ VAIN trapt deze avond af om alvast een sfeervolle ambiance te creëren. De vraag is: blijven stoelen en tafels het eerste uur nog op de grond?!?!

19.00 Nieuw Nederlands Peil

Uitgeroepen tot de beste Nederlandstalige Coverband van Nederland! Nieuw Nederlands Peil speelt Nederlandstalige popcovers van meer dan uitstekende kwaliteit met het accent op rockcovers. van Bløf, De Dijk, The Scene, Van Dik Hout, Acda en De Munnik, Het Goede Doel, Doe Maar, Frank Boeijen en vele andere hits.

19.45 One Two Trio

Deze ultieme feestband die doorbrak met hits als 'Juffrouw Toos' en '10 Kleine Tuinkabouters', is inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde naam als het gaat om feest! Live gespeeld en gezongen topentertainment met veel humor, interactie en een bijzonder aanstekelijk enthousiasme. Het repertoire van onovertroffen feesthits is eigenlijk onbegrensd. Eigen hits als 'Juffrouw Toos', '10 Kleine Tuinkabouters', 'Toedeloe' of het 'La LaLied' worden afgewisseld met andere bekende Nederlands maar ook Engelstalige hits, maar altijd in een bekend One Two Trio jasje!

20.15 Nieuw Nederlands Peil

21.00 Marianne Weber

Marianne Weber heeft inmiddels meer dan 1 miljoen albums verkocht. Niet voor niets wordt Marianne de Koningin van het Levenslied genoemd. Dit jaar zit Marianne Weber 20 jaar in het vak, en dat heeft ze inmiddels gevierd met een groots concert in concertgebouw De Doelen in Rotterdam op zaterdag 24 maart 2012. De uitgebrachte single De regenboog werd een nummer 1 hit in de Nederlandse TOP 40. Marianne Weber treedt anno 2012 nog steeds op voor volle zalen en is een graag geziene gast op het TROS Muziekfeest. Ook scoort ze hits met liedjes als De Italiaan en Als dit geen liefde is. Haar album Tranen van geluk stond in 2007 op de eerste plaats in de albumcharts.

21.45 Nieuw Nederlands Peil

22.30 Django Wagner

Django Wagner groeide op in een échte muzikale zigeuner familie. Het zingen zat hem al vroeg in het bloed. De debuutsingle ,,Kali'' groeide uit tot een grote hit en hiermee werd met Django Wagner een nieuw fenomeen geboren. Django's tweede single ,,Mooie Blauwe Ogen'' bestormde binnen no time de Top 10 in de Mega Top 100 en sindsdien mag Django zich met recht een van de grote vertolkers van het Nederlandse lied noemen. Grote waardering haalde Django met zijn 2e album waarvoor hij de BUMA NL Award kreeg, voor het beste Nederlandstalige album van 2011

23.15 Afterparty met Paul Backbier

Muziekdier Paul Backbier, wat een entertainer! Met een prachtig zangvolume en een stembereik. Een veelzijdig talent, niet alleen qua stem, ook zijn vaardigheden met muziekinstrumenten zijn opzienbarend. Als toetsenist kan hij zo overstappen naar een topband. En op gitaar is dat al niet anders.

Voor het Muziekfeest zijn nog staanplaatsen t.w.v. € 12,50 te koop. U kunt hiervoor terecht bij Tankstation De Nuul aan de Doornsteeg in Nijkerk, Tankstation Bast op Driedorp en bij de Fanshop van de Supportersvereniging op sportcomplex De Ebbenhorst.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie