Babbelen en wijnproeven levert 2000 euro op voor Stichting Verwendag Moeders

4 juni 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - De Lions Club Nijkerk organiseerde vrijdag 1 juni, voor de tweede keer, Babbelen met Bubbels. De wijnproeverij voor dames had als doel: geld inzamelen voor de Stichting Verwendag Moeders voor elkaar.

Zo'n 150 vrouwen waren aanwezig om zo'n dertig verschillende wijnen te keuren. Om extra geld in te zamelen sloot men de avond af met een verloting. Alle prijzen als ondermeer diverse schoonheidsbehandelingen, een cupcakemaker en diner- en bloemenbonnen werden gedoneerd door ondernemers in Nijkerk. De avond wordt gehouden in de aula van het Corlaer College en de proeverij verzorgde Wijnhandel en Slijterij De Moor. De opbrengst van de entreekaarten, de verloting en de bestelde wijnen brachten 2000 euro op. De Lions Club Nijkerk overhandigt binnenkort het bedrag aan de Nijkerkse stichting.

Stichting Verwendag Moeders voor elkaar

De stichting organiseert jaarlijks een compleet verzorgde dag uit voor moeders die een kind hebben met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Op zo'n dag uit kunnen deze moeders samen genieten een dag zonder zorgen. Een moeder van een kind met een beperking heeft een zware taak. Hier wordt zelden bij stilgestaan, ook niet door de moeders zelf. Hun zorg is het welzijn van hun kind en het gezin. Zelf schieten ze er meestal bij in. Tijdens Babbelen met Bubbels waren een paar moeders aanwezig om ervaringen met de stichting te delen. Een delegatie van het bestuur van de stichting was ook aanwezig.

Lions Club

Een Lions Club is een charitatieve club waarvan de leden op vriendschappelijke basis samenwerken, dus zonder politieke, godsdienstige of beroepsmatige verbondenheid. De serviceclub organiseert ondermeer sportieve of culturele activiteiten waarbij geld voor goede doelen wordt ingezameld. Daarnaast steekt de club ook veel tijd en energie in immateriële dienstverlening. Een Lions Club maakt deel uit van de wereldwijde associatie Lions International. Op vrijwillige basis ontplooien de leden initiatieven voor een betere samenleving. Voor informatie over de Lions Club Nijkerk: www.lions.nl/nijkerk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie