Babbelen met Bubbels

21 mei 2012 om 00:00 Nieuws

NIJKERK - Op vrijdag 1 juni wordt voor de tweede keer Babbelen met Bubbels georganiseerd. Babbelen met Bubbels is een wijnproeverij voor dames en heeft als doel: geld inzamelen voor Stichting Verwendag Moeders voor elkaar. Vorig jaar was de 'ladies only avond' een sprankelend succes. Voor de wijnproefavond betaalt men 9 euro entree. Vanaf 20.30 uur kan men onbeperkt proeven van de zomerwijnen en genieten van de hapjes. De avond wordt gehouden in het Corlaer College. De proeverij wordt verzorgd door Wijnhandel en Slijterij De Moor.

Alle te proeven wijnen kan men aanschaffen. Hiervan komt, naast het entreegeld, ook een deel ten goede aan de Stichting Verwendag Moeders voor elkaar. Een grote bestelling wijn wordt aan huis bezorgd. Om extra geld in te zamelen wordt aan het einde van de avond een verloting gehouden. Er zijn meerdere prachtige prijzen te winnen. Alle prijzen zijn gedoneerd door ondernemers in Nijkerk die de stichting een warm hart toedragen. De bezoekende dames worden nog eens extra verwend met een goedgevulde goodiebag.

De Stichting Verwendag Moeders organiseert jaarlijks een compleet verzorgde dag uit voor moeders die een kind hebben met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Op zo'n dag uit kunnen deze moeders samen genieten een dag zonder zorgen.

Meer informatie is te vinden via www.babbelenmetbubbels.nl. Om deel te nemen aan Babbelen met Bubbels kan men een email met naam en aantal personen sturen aan info@passepartout-nijkerk.nl. Opgeven kan ook via sms: 06-55998782. Graag opgeven vóór 30 mei a.s.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie