Nieuwbouwprojecten openen deuren voor publiek

Nieuws

HOEVELAKEN - Op zaterdag 31 maart kunnen geïnteresseerden te koop staande nieuwbouwwoningen op locaties in heel Nederland bezoeken tijdens 'Bouwfonds Woonproeven'. Meer dan 150 projecten met 284 typen woningen openen de deuren voor publiek. In Gelderland doen veertien projecten mee.

Geïnteresseerden kunnen zonder afspraak van 11.00 uur tot 15.00 uur bij verschillende nieuwbouwprojecten koopwoningen bezichtigen en informatie inwinnen. Op locatie zijn specialisten aanwezig die rondleidingen geven, bijzonderheden toelichten en vragen beantwoorden. Het is tevens mogelijk ter plaatse een optie op de woning nemen. Er zijn woningen die zelfs direct betrokken kunnen worden.

Miranda Bulsink Hoofd Verkoop van Bouwfonds Ontwikkeling: 'Tijdens de Nationale Open Huizen Dag willen wij mensen ook de mogelijkheid geven om nieuwbouwwoningen te bezichtigen. Een nieuwbouwwoning brengt namelijk veel voordelen met zich mee vergeleken bij bestaande bouw, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid en onderhoud. Voor een huis met minimaal een A++ energielabel kan ook al een hogere hypotheek worden afgesloten. En de lagere energielasten, dat scheelt ook nog eens in de portemonnee.'

In Hoevelaken zijn de woningen in Middelaar te bezoeken.

Kijk op www.woonproeven.nl voor een totaaloverzicht van de locaties.

Bij verschillende projecten die al gereed zijn kan een compleet ingerichte modelwoning bezocht worden. Dit biedt een beter beeld van de woning en het project en inspiratie voor de afwerking en inrichting. Ook op woningen die nog niet of deels gebouwd zijn kan een voorproefje worden genomen in het project zelf, of in één van de informatiecentra van Bouwfonds Ontwikkeling.

Informatie

Op de website www.woonproeven.nl zijn alle benodigde gegevens te vinden. Via de zoekoptie kan men voorkeuren aangeven, huizen vinden en gedetailleerde informatie inwinnen om zich goed voor te bereiden op de bezichtiging.

Bouwfonds Ontwikkeling is 65 jaar actief en is één van de grootste gebiedsontwikkelaars van Europa. Bouwfonds richt zich op de ontwikkeling van integrale woongebieden en kleinschalig commercieel vastgoed, waar het goed wonen, leven en recreëren is. We zijn marktleider op het gebied van zowel binnenstedelijke gebieden als uitleglocaties. Bouwfonds Ontwikkeling is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep.

advertentie