Potgrondactie stichting COEN

Nieuws

NIJKERK - Op zaterdag 3 maart.wil de stichting COEN traditiegetrouw weer haar jaarlijkse potgrondactie te houden.

Vele tientallen vrijwilligers vanuit de Grote Kerk, de Fontein en de Chr. Ger. Kerk ,,De Kandelaar'' zullen dan met karren volgeladen met zakken potgrond en gedroogde koe- mestkorrels de wijken van Nijkerk intrekken om deze aan de man te brengen. (zie film van vorig jaar op www.stichtingcoen.nl)

Vanaf 's morgens om ongeveer 9.00 uur kunt u ze aan de deur verwachten. Door velen van u worden ze ook met open armen ontvangen, want wie brengt deze zware zakken bij u thuis en brengt ze, als u dat wilt, voor u ook nog even achterom naar de tuin of schuur? Deze service is allemaal bij de prijs inbegrepen en bovendien dient u tegelijkertijd het goede doel.

Want zoals u weet komt de opbrengst ten goede aan projecten van COEN in Roemenie. Op dit moment is de opbrengst voor een gehandicaptenproject van Ds. Peter Makkai in Valea Chrisului. Hij is oktober 2011 gestart met de bouw van een aantal logeerhuisjes voor mensen met een lichamelijke en/of verstandelijke handicap. Dit is een uniek project in Roemenië. In Nederland kennen we het systeem van logeerhuizen voor mensen met een handicap al enige tijd, zodat de ouders van lichamelijk en/of verstandelijk beperkte kinderen even ontlast zijn van de zorg voor hun kind.

Bent u op de dag van de actie niet thuis of woont u in het buitengebied en wilt u toch mee doen aan de actie? Dan kunt u uw bestelling ook telefonisch doorgeven. Uw bestelling wordt dan vooraf thuis bezorgd. Voor de bestelling kunt u onderstaande nummers bellen.

We hopen op een goede verkoop en een mooie opbrengst voor de mensen die onze hulp zo verschrikkelijk hard nodig hebben. Doet u ook weer mee en draagt u zo een steentje bij aan dit mooie werk?

Wij en zij rekenen op u!

P.Keesmaat, tel. 033-2459587

E. Gardebroek, tel. 033-2458451

advertentie