NSC Nijkerk

NSC recht rug bij ASV De Dijk

4 september 2021 om 20:39 Voetbal

NIJKERK Na een teleurstellend begin van de competitie op eigen veld, liet NSC zaterdag zien dat ze zich goed kunnen herstellen. Bij ASV De Dijk stapte de ploeg van John Kamphuis terecht met een 0-2 overwinning van het veld.

In de beginfase moest NSC wennen aan het opportunistische spel van de thuisploeg, maar gaandeweg de eerste helft namen de Nijkerkers het voetballend over. Het leidde tot wat mogelijkheden, maar tot een treffer kwam het niet.

in de tweede helft bleef NSC voetballend de gaten zoeken en het werd voor De Dijk steeds moeilijker om de organisatie in stand te houden, omdat de krachten wegvloeiden. NSC plukte daar met twee verse aanvallers de vruchten van. Eerst was het de ingevallen spits Mo Ajiach die het net wist te vinden voor de bevrijdende 0-1. In de laatste tien minuten kwam ook Anass Ghadarri binnen de lijnen en besliste het duel als afronder van een mooi opgezette aanval:0-2.

De overwinning was daarmee binnen omdat het de thuisploeg aan kracht ontbrak om het de Nijkerkers nog moeilijk te maken.