Afbeelding
FC Utrecht

Dylan Timber van Sparta Nijkerk naar FC Utrecht

11 mei 2021 om 19:49 Voetbal

NIJKERK Voetballer Dylan Timber maakt de overstap van Sparta Nijkerk naar FC Utrecht. De 21-jarige verdediger sluit komend seizoen aan bij Jong FC Utrecht. Eerder legde FC Utrecht Quinten Timber, de 19-jarige broer van Dylan, al vast. Hij komt over van Ajax.

Dylan Timber voetbalde in Utrecht bij DVSU en maakte in 2008 de overstap naar de jeugdopleiding van Feyenoord. Daar wist hij niet door te breken. Timber keerde terug naar DVSU en speelde daarna nog voor SV Houten en Sparta Nijkerk.

,,Geboren en getogen in Utrecht, en ik ben nu hier bij FC Utrecht om de volgende stap in mijn carrière te maken”, zo stelt Dylan Timber vastberaden op de website van zijn nieuwe club. ,,Ik ben een verdediger die comfortabel is aan de bal. Ik houd van voetbal, dus ik wil dingen graag voetballend oplossen. Ik ben niet bang voor een kopduel, of überhaupt een duel. Dat ga ik zeker niet uit de weg! En met mijn snelheid kan ik ook van meerwaarde zijn.”

En, hoe dat is om voor dezelfde club te tekenen als je broer? ,,Hartstikke mooi. Hij speelt in het eerste, ik begin bij Jong. Het is aan mij om mezelf omhoog te werken en uiteindelijk samen op het veld te staan. Ik ben super trots op hem en op mezelf. Ook ben ik trots op mijn broers en op mijn moeder, die me hier gebracht heeft. Ik kijk uit naar de weg naar het eerste”, sluit Dylan Timber af.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie