Afbeelding
Kees van den Heuvel

Veensche Boys op schot tegen Lunteren

14 december 2019 om 20:09 Voetbal

NIJKERKERVEEN Een kwartier lang was het lastig voor Veensche Boys, maar daarna werd Lunteren op alle fronten afgetroefd. In de stromende regen werden de gasten met 5-1 afgedroogd.

Lunteren won vorige week ruim van Fc Horst en nam in Nijkerkerveen brutaal de leiding. Veensche Boys had duidelijk veel moeite met de druk zettende tegenstander. Toen de druk minder werd en Veensche Boys beter ging spelen, was het wachten op doelpunten. Rody Buitenhuis zorgde met een fraaie treffer voor de 1-1. Vlak daarna kopte Herbert van de Ham in, maar zijn treffer werd afgekeurd.

Na de pauze zette Veensche Boys het betere spel ook om in doelpunten met een snelle 2-1 van Nico van den Brom en een mooie volley van invaller Julian Buitenhuis (3-1). Lunteren kreeg amper de tijd om te bekomen van deze tegenslagen, want Nico van den Brom scoorde opnieuw. Tom van Donselaar zorgde voor de 5-1 en dat dat de eindstand werd, was een klein wonder. Veensche Boys kreeg immers nog een handvol honderd procent kansen op een hogere score.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie