Net voordat Nico van den Brom gevaarlijk kan worden grijpt de doelman van FC Horst in Kees van den Heuvel

Veensche Boys en FC Horst delen punten

23 november 2019 om 19:27 Voetbal

NIJKERKERVEEN Veensche Boys heeft zaterdag een punt overgehouden aan het duel tegen FC Horst. De eerste helft was niet best van de Veenders, maar in de tweede helft herstelde de ploeg zich goed. In de slotfase tekende Bas van de Grootevheen voor de 1-1 eindstand.

In het eerste bedrijf kon Veensche Boys geen vuist maken tegen de mannen uit Ermelo door veel onnauwkeurigheden en een gebrek aan scherpte. FC Horst speelde stukken beter en had halverwege het duel maar zo met zeker 3-0 voor kunnen staan. Gelukkig voor Veensche Boys waren de aanvallers niet allemaal even scherp en bleef de schade beperkt tot 1-0. Een 1-0 wat overigens een prachtig doelpunt was van Amer Torkmani.

Erik Assink zette in de pauze zijn ploeg om en die omzettingen gaven het spel van Veensche Boys een positieve impuls. Veensche Boys name steeds meer de regie over en de kans op de gelijkmaker werd steeds groter. Aanvoerder Bas van de Grootevheen was tien minuten voor tijd degene die de gelijkmaker op het scorebord zette met een hard schot. De 1-1 was uiteindelijk een prima resultaat voor Veensche Boys en dus keerden ze tevreden huiswaarts