MyProcademy, become the best.
MyProcademy, become the best. Willem Strijland

MyProcademy van start in Amersfoort

29 april 2021 om 13:20 Sport Deel je nieuws

Vanaf aankomend seizoen start MyProcademy op de velden van ASC Nieuwland in Amersfoort. In aanloop naar het nieuwe seizoen wordt een Pilot van vier trainingen georganiseerd, om op deze manier kennis te maken met het programma, wat speciaal gericht is op selectie voetballers.

MyProcademy

We are here for the most motivated youth players out there. 
We are new. Distinctive. Dedicated. And ready for you. Are you ready to become the best?

Het programma van MyProcademy is ontwikkeld met en door experts. De professionele trainers zorgen voor trainingen van het hoogste niveau voor alleen de meest gemotiveerde voetballers. 

MyProcademy staat voor een complete benadering met aandacht voor alle aspecten van het voetbal. Jouw ontwikkeling als voetballer staat centraal! Trainingen vinden in kleine groepen plaats op verschillende ondergronden en locaties (natuurgras, kunstgras, zaal, asfalt). Spelers zullen bovendien de mogelijkheid krijgen om op afstand begeleid te worden door middel van individuele wedstrijd-videoanalyse.

De trainingen van de MyProcademy - Pilot vinden plaats op zondag 30 mei, 6, 13 en 20 juni, van 11.30 tot 13.00 uur en zijn toegankelijk voor jongens en meiden van 10 t/m 16 jaar, spelen op een hoger niveau (hoofdklasse of hoger).

Wil jij kennis maken met MyProcademy? Schrijf je dan in voor de Pilot via www.myprocademy.com.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie