Sparta Nijkerk sluipt omhoog

6 oktober 2018 om 23:35 Sport/sport

Na een moeizame competitiestart kruipt Sparta Nijkerk omhoog op de ranglijst van de Hoofdklasse. Bij Flevo Boys wonnen de Nijkerkers met 0-1 en dat was al de derde overwinning op rij.

In Emmeloord stond een pittig uitduel op het programma voor de Spartanen tegen de nummer twee Flevo Boys. Het begon in ieder geval goed voor de Nijkerkers,want binnen een kwartier scoorde Janic Makizodila de 0-1 met een bekeken schuiver. Vervelend was dat de aanvaller bij de volgende kans geblesseerd raakte en het veld moest verlaten. Hoewel de Nijkerkers het betere van het spel behielden, vielen er weinig kansen te zien voor de beide doelen en dus bleef de stand ongewijzigd tot de pauze.

De thuisploeg kon ook na rust weinig potten breken. Sparta Nijkerk bleef de betere ploeg, maar omdat het slechts 0-1 stond, bleef het spannend tot het laatste eindsignaal. Flevo Boys leek nog een punt te halen, maar toch wel terecht belandde de bal op de lat boven Hoogewoning. Daardoor nam Sparta Nijkerk de volle buit mee naar huis en op de ranglijst zet de ploeg opnieuw een stap omhoog.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie