Afbeelding
Ton Smilde

Therese Klompenhouwer derde in Vrouw in de Media Award

6 februari 2020 om 12:00 Overig

NIJKERK Therese Klompenhouwer is als derde geëindigd bij de Vrouw in de Media Award Gelderland. De Nijkerkse wordt alom geprezen voor haar sportieve successen in de biljartwereld en de voorbeeldfunctie voor vrouwen die zij daarbij vervult.

,,Als underdog zo vaak in de media komen is fantastisch", schreef een van de mensen die stemde op de vrouw die Nederlandse, Europese en wereldtitels aaneenreeg. ,,Knap om in een wereld gedomineerd door mannen zo'n rol te spelen!" ,,Super vrouw die alles opgeeft voor haar sport." ,,Therese is een topsporter en ondanks haar bescheidenheid laat ze zich goed zien en horen op sociale media", aldus enkele van de vele reacties.

Therese Klompenhouwer werd donderdag rond het middaguur ingelicht over de uitslag van de provinciale verkiezing van Vrouw in de Media Award, Winnares is Linda Janssen-Verriet uit Erlecom, voorzitter Producenten Organisatie Varkenshouders. Ze wordt door de stemmers geroemd als sterke, verstandige vrouw die op rustige wijze de belangen van de varkenshouders in Nederland goed naar voren brengt. Theatermanager bij Agora Theater, Natalie van der Aa uit Druten, eindigde op de tweede plaats. 90.000 mensen brachten hun stem uit. Alle prijswinnaars ontvangen een beeld gemaakt door kunstenares Ellen Buchwaldt.

Johan van Beek
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie