Afbeelding
Pixabay

Gert Krijkamp schoolkorfbaltoernooi 20 september van start

11 september 2023 om 16:37 Korfbal

NIJKERK Als vanouds strijden ook dit jaar alle basisscholen van Nijkerk weer om de wisselbeker van het Gert Krijkamp schoolkorfbaltoernooi bij KV Sparta. Het toernooi zal plaatsvinden bij Korfbalvereniging Sparta aan de Nachtegaalsteeg van 20 tot en met 22 september, elke dag vanaf 16.30 uur. De winnaar van de finale ontvangt, naast de wisselbeker, van toernooisponsor Expert een waardecheque van 500 euro, te besteden bij Expert Nijkerk.

Alle basisscholen van Nijkerk worden uitgenodigd voor het toernooi. Jaarlijks gaan circa 1000 jongens en meisjes de strijd aan met elkaar. Elke poule heeft een winnaar en er staat een beker klaar voor de eerste en tweede plaats. 

Daarnaast organiseert toernooisponsor Expert Nijkerk dit jaar een spandoekenwedstrijd. Per avond zal het team met het mooiste, leukste, grappigste spandoek beloond worden met een prijs: een ijsje voor de hele klas, aangeboden door Expert en De Nootzaak.

Het toernooi is bedoeld voor leerlingen uit de groepen 5 tot en met 8. Op 27 september is er een spelletjesmiddag voor de groepen 1 tot en met 4, van 15.30 uur tot 17.00 uur.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie