Afbeelding
Harry Koelewijn en Jarno v/d Bor

De Hoeksteen wint Gert Krijkamp Schoolkorfbal toernooi

27 september 2021 om 15:00 Korfbal

NIJKERK Met een overtuigende 5-1 heeft De Hoeksteen afgelopen vrijdag in de finale de winst gepakt tijdens het Gert Krijkamp Schoolkorfbal toernooi bij Sparta Korfbal. De school gaat met de wisselbeker naar huis en met een cheque ter waarde van 500 euro, te besteden bij toernooisponsor Expert Nijkerk. 

Het jaarlijks terugkerende korfbaltoernooi was wederom verdeeld over drie middagen. Ongeveer 800 deelnemende kinderen uit groep 5 tot en met 8 gingen de strijd aan met elkaar. Het korfbaltoernooi was het eerste schooltoernooi in Nijkerk dat weer georganiseerd werd na een jaar van afwezigheid vanwege corona. Ouders, opa’s en oma’s en andere bezoekers stonden aan de zijlijn, er heerste een positieve sfeer. 

Voor elke poule waren er twee bekers te winnen, een eerste en tweede prijs. Op vrijdagavond streden de groepen 8 daarnaast om de wisselbeker. Na de prijsuitreiking ontving elke deelnemer een vaantje en een lot voor de speciale schoolkorfbal loterij. Aanstaande vrijdagavond kunnen de prijswinnaars van de loterij om 19.30 uur hun prijs ophalen bij toernooisponsor Expert Nijkerk. 

Sanne Koudijs
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie