Afbeelding
Gerrit Steen

Genieten van het Telstar Schoonderbeek schoolkorfbaltoernooi

17 september 2021 om 08:54 Korfbal

HOEVELAKEN Op sportcomplex Middelaar werd woensdag 15 september bij Korfbalvereniging Telstar het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi gespeeld. 

Gerrit Steen

Het was ontzettend mooi om het enthousiasme en de sportiviteit van de kinderen te zien op deze dag. Alle basisscholen van Hoevelaken hebben hieraan meegedaan en de organisatie kijkt terug op een geslaagde dag. In de ochtend vond er voor de groepen 3 en 4 een korfbalclinic plaats, waar met veel energie aan werd meegedaan. Natuurlijk kreeg iedereen aan het einde een diploma van deelname.

STRANDBAL In de middag vond het korfbaltoernooi plaats voor de groepen 5 t/m 8. Bij aankomst kreeg iedereen een strandbal van sponsor Schoonderbeek. Er werd fanatiek en sportief gestreden voor elke bal en er waren mooie acties en doelpunten te zien. Het mooie weer, de vele vrijwilligers en de enthousiaste spelers zorgden voor een mooi en geslaagd toernooi met terechte kampioenen. De uiteindelijke eerste winnaars zijn: Groep 5: Schimmelpenninck van der Oye, Groep 6: De Spreng, Groep 7: Schimmelpenninck van der Oye, Groep 8: De Hoeve.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie